Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Maar om vorm te geven aan toekomstige zorg die ons daarbij helpt, moeten we niet denken vóór elkaar, maar mét elkaar. Daarom werken mensen uit de werelden van design en zorg en welzijn in 2018 een jaar lang samen. In vier ‘crossover’ conferenties komen praktijk, onderzoek, beleid, ontwerp en ondernemen écht bij elkaar.

Doe mee en schrijf je in voor één of meer conferenties van My Circle of Life 2018.

EARLY BIRD KORTING TOT 30 MEI 2018

JA, IK DOE MEE!

Sommige levensfasen overlappen natuurlijk in de praktijk. Daarom kun je nu al voor meerdere Circle of Life 2018 ‘crossover conferenties’ inschrijven. Wil je ook leren van en delen met collega artsen, onderzoekers, beleidsmakers, ontwerpers en ondernemers, schrijf je dan in voor de hele Circle of Life 2018.

IK DOE MEE AAN 1 LEVENSFASE

€129,-

Ik schrijf mij in voor één levensfase naar keuze en betaal €129,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN 2 LEVENSFASEN

€238,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 mei 2018) en betaal voor deelname aan twee levensfasen naar keuze €238,- in plaats van €330,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN 3 LEVENSFASEN

€327,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 18 april 2018) en betaal voor drie levensfasen naar keuze €327,- in plaats van €495,- exclusief BTW.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account