OPTIMALE KANSEN OM GEZOND EN VEILIG OP TE GROEIEN

Elk kind en iedere jongere verdient optimale kansen om gezond en veilig op te groeien. Wat doe jij hieraan? Hoe geef jij jouw werk nog beter vorm om dit te bereiken?

Veel aandacht bij vernieuwing van zorg gaat naar het vergroten van efficiëntie en effectiviteit. Maar er is nog een ‘e’: die van empathie – oftewel het vermogen aan te sluiten op de belevingswereld van eindgebruikers. Op 7 februari komen de werelden van design en zorg en welzijn bij elkaar om hiermee aan de slag te gaan. In praktische ontwerpsessies en geïnspireerd door professionals uit de wereld van Future Health Design (artsen, ontwerpers, onderzoekers en beleidsmakers) geven we een dag lang samen vorm aan de (jeugd)zorg van morgen.

Doe ook mee!

SPREKERS

gabriela aguirrezabal

Gabriela Aguirrezabal

Productontwikkelaar & Designstrateeg

Garage2020

Martinique Potharst

Martinique Potharst

Manager Jeugdgezondheidszorg

Gemeente Utrecht

Evert Hoogendoorn

Evert Hoogendoorn

Strateeg en Gamedesigner

IJsfontein

Onno van der Veen

Onno van der Veen

Partner

Ideate

Evelyn Visschedijk

Evelyn Visschedijk

Community Coach

Garage2020

Tinja Verkleij

Tinja Verkleij

Beleidsmedewerker Volksgezondheid

Gemeente Utrecht

SAMEN VORMGEVEN AAN DE ZORG VAN MORGEN

Doe mee en geef samen met andere artsen, ontwerpers, onderzoekers en beleidsmakers vorm aan de zorg van morgen. Gezond Opgroeien is een van de vier conferenties in My Circle of Life 2018. Na Gezond Opgroeien, volgen in 2018 nog de conferenties Gebalanceerd Leven (18 april), Gelukkig Oud Worden (27 juni) en Waardig Sterven (3 oktober).

Ga naar www.circleoflife2018.nl voor meer informatie.

IK DOE MEE AAN DEZE LEVENSFASE

€129,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 31 december 2017) en betaal voor één levensfase naar keuze €129,- in plaats van €165,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN TWEE LEVENSFASEN

€238,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 31 december 2017) en betaal voor deelname aan twee levensfasen naar keuze €238,- in plaats van €330,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN DRIE LEVENSFASEN

€327,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 31 december 2017) en betaal voor drie levensfasen naar keuze €327,- in plaats van €495,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN CIRCLE OF LIFE 2018

€396,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (t/m 31 december 2017) en betaal voor deelname aan elk van de vier crossover conferences €396,- in plaats van €660,- exclusief BTW.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2017 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account