ZEVEN KEER FUTURE HEALTH DESIGN IN TENTOONSTELLING ‘CHRONIC HEALTH’ OP DDW17

Op het eerste World Design Event van 21 t/m 29 oktober 2017 transformeert het Innovation Powerhouse in Eindhoven tot Health Embassy. Bekijk en beleef de invloed van design op toekomstige zorg tijdens de expo ‘Chronic Health: Designing a Healthy Future’ en een vooruitstrevend programma met internationale sprekers, workshops en meetings.

Gezondheid staat hoog op onze wensenlijst. Onze levensverwachting neemt toe en door technologische ontwikkelingen kunnen we ziekte en gezondheid steeds meer zélf managen. Maar met techniek alleen zijn we er nog niet. De Ambassade van Gezondheid, een samenwerking tussen U CREATE, Waag Society, Van Berlo, Philips en Máxima Medisch Centrum, laat met de tentoonstelling ‘Chronische gezondheid: Ontwerpen van een gezonde toekomst’ zien wat we kunnen verwachten in 2050. Gaan we leven volgens de lessen van de ‘Blue Zones’ zodat we allemaal honderd jaar of ouder worden? Hoe ontwerpen en maken we ‘zelf’ nieuwe toepassingen in de zorg? Kunnen wij onze angst voor de dood overwinnen met Virtual Reality-technologie?

U CREATE presenteert zeven Future Health Design Talenten

In verschillende thema’s behandelt de tentoonstelling ontwerpen die bijdragen aan chronische gezondheid. In the power of ‘open’ zie je voorbeelden van open-source zorgontwerp. Take control gaat over het zelf ontwerpen van de zorgapplicaties die je nodig hebt en de dilemma’s die je daarbij tegenkomt. In do-it-together zie je de toegevoegde waarde van co-creatie trajecten tussen patient, zorgprofessional en ontwerper: waar ligt de grens tussen arts en patient? The utopian future biedt een blik op de zorg van 2050: leven we dan allemaal volgens de Blue Zones, zodat we allemaal honderd jaar of ouder worden?

U CREATE presenteert als onderdeel van the utopian future zeven Future Health Design talenten en hun producten voor de zorg van morgen:

Je vindt de tentoonstelling ‘Chronic Health’ in het Innovation Powerhouse, gebouw TR, Strijp-T.
Bekijk het event op de site van Dutch Design Week.

Creatieve Ambassades voor Internationale Samenwerking

Op het eerste World Design Event, dat de stad en haar inwoners verbindt aan internationale bezoekers, ontwerpers, innovatoren, bedrijfsleven, overheid en onderwijs, zijn acht creatieve ambassades ingericht voor internationale samenwerking. Bekijk ze allemaal

Meer U CREATE @ DDW17

U CREATE presenteert meer Future Health Design tijdens Dutch Design Week 2017. In het dagprogramma My Circle of Life als onderdeel van CLICKNL Drive Festival bespreken we ontwerpoplossingen en -methoden voor mensen in iedere fase van het leven. Bekijk het programma My Circle of Life

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?