WORKOUT | ONTWERPEN VOOR GEDRAGSVERANDERING: MEER THERAPIETROUW BIJ CHRONISCHE AANDOENINGEN

Leven met een chronische aandoening brengt veel uitdagingen met zich mee. Ervoor zorgen dat een voorgeschreven therapie de bedoelde uitwerking heeft, is daar een belangrijk onderdeel van. De mate waarin iemand zijn behandeling uitvoert volgens afspraak met zijn of haar behandelaar verschilt per persoon sterk. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op therapietrouw. De relatie met de behandelaar speelt een belangrijke rol. Maar ook de behoefte aan eigen regie wisselt sterk en er bestaan er verschillende gezondheidsvaardigheden.

U CREATE, Hogeschool Utrecht en de ontwerpbureaus Design Innovation Group, Ideate en Panton, ontwikkelden daarom deze workout voor meer therapietrouw op basis van de methodiek ‘The Behavioural Lenses’. De 1-daagse training kost €399,- ex. BTW en wordt gegeven op 18 september 2018, van 09.30 tot 16.30 uur in de Jaarbeurs Innovation Mile in Utrecht.

Early Bird t/m 31 augustus: ontvang 10% korting op de toegangsprijs!

Meer informatie en inschrijven

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Spring naar toolbar