'E-HEALTH HEEFT EEN GROTE TOEKOMST, MAAR WE MOETEN HET NOG WEL MET ELKAAR ONTDEKKEN'

Digitale techniek die wordt ingezet voor gezondheid (e-health) ontwikkelt zich razendsnel. Het aanbod aan e-health groeit. Maar waaruit bestaat dat aanbod? En wat kunnen we ermee?

De derde week van januari 2019 kunnen inwoners van de hele regio Utrecht tijdens de landelijke e- health week deelnemen aan allerlei plaatselijke e-health activiteiten. Samen met artsen, onderzoekers, beleidsmakers, ontwerpers en ondernemers. Om te ontdekken en te ervaren wat e-health kan betekenen voor ons en voor onze gezondheid. 

Daarom heeft de Health Hub Utrecht deze week omgedoopt tot We-Health Week Utrecht: Samen Slim Gezond.

Health Hub Utrecht is een nieuw innovatienetwerk tussen een groeiend aantal zorg- en welzijnsorganisaties, kennisinstellingen, gemeentes, designbureaus en zorgondernemers in de regio Utrecht. Deze Health Hub zet gezondheid en geluk van de Utrechter (patiënt, burger en consument) voorop in al haar samenwerkingsactiviteiten. Actiepunten voor 2019 zijn:

  • Innovatie gericht op preventie
  • Versterking van de positionering van regio Utrecht als ‘het gezonde hart van Nederland
  • Oplossingen voor problemen op de arbeidsmarkt
  • Slimmer gebruik van gezondheidsdata

WE-HEALTH WEEK UTRECHT 2019 - EVENTOVERZICHT

MAANDAG 21 JANUARI

STICHTING AMERPOORT. DESIGN STUDIO.

Maandag 21 januari, 9.00 – 17.00 – Muzeplein 105, Baarn

Met elkaar zoeken naar creatieve oplossingen voor vragen uit de zorg. Een week lang word er op woonpark Nieuwenoord in Baarn een werkplaats ingericht. Cliënten, verwanten en medewerkers kunnen probleemstellingen indienen waar ze moeilijk een oplossing voor vinden. Samen met een team van o.a. techneuten, studenten, creatieven en bedrijven wordt gezocht en gebouwd aan een oplossing voor het probleem.
Dit doen we om waarde toe te voegen aan het leven van onze cliënten met een verstandelijke beperking.

REINAERDE: LANCERING DIGITALE UITLEEN

Maandag 21 januari, 16.00 – Specht 10, Nieuwegein

Er komen steeds meer technische en innovatieve producten op de markt. Vaak is het lastig om te beslissen of de mensen met wie jij werkt er iets aan hebben en of je er in jouw werk iets mee kunt. Om je hierbij te helpen, start Reinaerde De Uitleen, een mediatheek vol met technologische producten. Zo kan iedereen binnen Reinaerde een product rustig uitproberen en testen.

PAZIO DEELT INZICHTEN OVER EHEALTH IN HET SOCIAAL DOMEIN

Maandag 21 januari – publicatie

Publicatie – 9 inzichten van en door PAZIO over eHealth in het sociaal domein. In het kader van de eHealthweek 2019 publiceert PAZIO haar 9 inzichten over eHealth in het sociaal domein. Wij baseren deze inzichten op onze ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met de implementatie van eHealth bij onder andere gemeenten en buurtteams.

DINSDAG 22 JANUARI

STICHTING AMERPOORT: DESIGN STUDIO

Dinsdag 22 januari, 09.00-17.00 – Muzeplein 105, Baarn

Met elkaar zoeken naar creatieve oplossingen voor vragen uit de zorg. Een week lang word er op woonpark Nieuwenoord in Baarn een werkplaats ingericht. Cliënten, verwanten en medewerkers kunnen probleemstellingen indienen waar ze moeilijk een oplossing voor vinden. Samen met een team van o.a. techneuten, studenten, creatieven en bedrijven wordt gezocht en gebouwd aan een oplossing voor het probleem.
Dit doen we om waarde toe te voegen aan het leven van onze cliënten met een verstandelijke beperking.

GGD APPSTORE

Dinsdag 22 januari, 13.00 (middag) – Stadsplateau, Utrecht

GGD AppStore is een gezamenlijke dienst van alle 25 GGD’en GGD-GHOR Nederland. We werken samen met kennisinstituten en patiënten- en consumentenorganisaties.

Het doel van de GGD AppStore is het bieden van een begrijpelijk en transparant overzicht van relevante en betrouwbare gezondheidsapps en websites (zogenaamde E-Public Health toepassingen).

UNICUM HUISARTSENZORG: APPEN MET DE DOKTER

Dinsdag 22 januari, 16.30-18.30 – Huisartsenpraktijk Voorwijk, Wijk bij Duurstede, Utrecht

Tijdens een workshop in de huisartsenpraktijk maken patiënten kennis met de Calculus VIP app waarmee zij veilig en eenvoudig met hun zorgverleners en mantelzorgers kunnen communiceren.

PATIENTEN HELPEN MET GEBRUIK VAN DE MEDGEMAK APP

Dinsdag 22 januari, 09.30 – 12.00 – Apotheek Wassenaar, Monnickskamp 3 in Huizen

MijnGezondheid.net is nu nog toegankelijker voor u met de MedGemak app. Welke functionaliteiten zijn er in de MedGemak app beschikbaar?

  • inzage in hun actuele medicatieoverzicht
  • de mogelijkheid om een inneemwekker in te stellen
  • berichten ontvangen van de apotheek
  • berichten versturen met bijlagen naar de apotheek

HEALTH TUESDAY I AANDACHT VOOR GEZONDHEIDSVERSCHILLEN: LEVEN MET DIABETES

Dinsdag 22 januari, 14.00-17.00 – Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Utrecht

Gekeken naar de relatie tussen sociaaleconomische status (SES) en gezondheid, is te zien dat mensen met een lager inkomen en/of praktische opleidingen vaker minder gezonde eetgewoontes hebben, vaker roken en minder fysiek actief zijn in hun vrije tijd. Een ongezonde leefstijl, leidt vaker tot ziektes zoals diabetes type 2. Hoe komen we tot oplossingen die passen bij ieders dagelijks leven? De onderzoeksgroep, bestaande uit DIG, Publab en Pharos, nodigt je van harte uit om tijdens deze middag de eerste resultaten van een verkennend onderzoek in te zien én mee te denken over het vervolg.

HEALTH TUESDAY DEBAT I PUBLIEKE WAARDEN IN DE DIGITALE GEZONDHEIDSMARKT

Dinsdag 22 januari, 17.30-20.30, Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Utrecht

Wie goed kijkt, ziet dat er een digitale gezondheidsmarkt opkomt. Tech-reuzen als Apple, Google, Alibaba, Amazon.com, Microsoft en Facebook investeren miljarden in de ontwikkeling van gezondheidsproducten en -diensten op basis van Artificial Intelligence (AI). Wat is de plek van publieke waarden in deze digitale gezondheidsmarkt? Of missen publieke waarden de boot en wordt de slogan ‘Is Big Brother Watching Your Health?’ NPHF, Economic Board Utrecht en U CREATE nodigen je uit voor een debat over de kansen en bedreigingen van de digitale gezondheidsmarkt.

Met Dr. Thomas Plochg (NPHF) & Lea Bouwmeester (ECP Platform voor de Informatiesamenleving).

NATIONAAL OUDERENFONDS: INLOOP INSPIRATIE & INNOVATIE

Dinsdag 22 januari, 11.00 – 13.00 – Smallepad 30E, Amersfoort

Als Ouderenfonds grijpen we de e-Health week weer aan om de drempel te verlagen voor innovaties voor ouderen. Of u nu zelf al wat ouder bent, werkt met deze doelgroep – bijvoorbeeld in zorg, onderwijs of beleid – of gewoon benieuwd bent naar het Ouderenfonds, we laten u graag kennis maken met onze projecten! Natuurlijk kunt u zelf alles uitproberen: van robothandschoen tot spelcomputer tot een digitaal fotospel om herinneringen op te halen. U bent van harte welkom!

HEALTH VISIONARS: MINDSET KITCHEN

Dinsdag 22 januari, 14.00-20.00 – Dorpstraat 24a, Oud-Zuilen

Mindset Kitchen helpt jou wendbaar te worden in een digitaliserende wereld. De workshops van Mindset Kitchen helpen jou de juiste mindset te ontwikkelen, onzekerheid te omarmen en jouw effectiviteit te verhogen. Omgaan met complexiteit en onvoorspelbaarheid leer je alleen in de praktijk. Deze visie staat centraal in de Mindset Kitchen workshop die tot stand komen in samenwerking met CookCook! De workshops vergemakkelijken het ontwikkelen van de benodigde mindset door koken. De kracht ligt in de combinatie van de culinaire kwaliteiten van de chef-kok in combinatie met de kennis en expertise van de zeer ervaren coaches.

WEBINAR: EHEALTH EN DIGITALISERING IN DE HUISARTSENPRAKTIJK

Dinsdag 22 januari, 19.30-20.30 – Webinar

Hoe zet u e-health laagdrempelig en succesvol in voor de huisartsenpraktijk?

Tijdens deze webinar geeft Martine Rooth u een frisse en objectief overzicht van innovaties op het gebied van eHealth en digitalisering voor de huisartsenpraktijk. Welke mogelijkheden zijn er? En hoe zet u dit effectief in? De webinar is bedoeld voor huisartsen, praktijkmanagers en praktijkondersteuners en iedereen die geïnteresseerd is in het toepassen van e-health in de praktijk.

HEALTH TUESDAY LUNCH: DE UTRECHTSE NOMINATIE VOOR DE NATIONALE ZORGINNOVATIEPRIJS

Dinsdag 22 januari, 12.00 – 14.00 – Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), Utrecht

De Nationale Zorginnovatieprijs stimuleert innovatieve zorgondernemers in de startup en scale-up fase. Iedere regio nomineert één kandidaat voor de landelijke prijs. Tijdens WeHealthWeek Utrecht 2019 maakt Economic Board Utrecht de Utrechtse genomineerde bekend. Met presentaties van Healthy.Capital, Uzelf, Qoca en pitches van alle kanshebbers op de Utrechtse nominatie!

CO-CREEREN MET VERPLEEGKUNDIGEN: VAN WERKDRUK NAAR WERKGELUK

Dinsdag 22 januari, 15.00-17.00, aansluitend borrel – ‘De Heksenketel’ in Wilhelmina Kinderziekenhuis, Lundlaan 6, Utrecht

Veel arbeidsbesparende technologieën voor verpleegkundigen blijven op de plank liggen, bijvoorbeeld omdat ze niet aansluiten bij bestaande werkprocessen. Tegelijkertijd kampen verpleegkundigen met hoge werkdruk en groeiende personeelstekorten. Daarom kijken onderzoekers van de Hogeschool Utrecht in Project COUNT naar manieren waarop nieuwe technologie wél effectief kan worden ingezet, zodat verpleegkundigen meer tijd kunnen besteden aan zorg. COUNT is een tweejarig project dat nu een half jaar bezig is, graag delen wij de eerste resultaten en vragen wij jullie input voor vervolg! Interesse? Meld je aan via http://tinyurl.com/countHU

WOENSDAG 23 JANUARI

STICHTING AMERPOORT: DESIGN STUDIO

Woensdag 23 januari, 09.00-17.00 – Muzeplein 105, Baarn

Met elkaar zoeken naar creatieve oplossingen voor vragen uit de zorg. Een week lang word er op woonpark Nieuwenoord in Baarn een werkplaats ingericht. Cliënten, verwanten en medewerkers kunnen probleemstellingen indienen waar ze moeilijk een oplossing voor vinden. Samen met een team van o.a. techneuten, studenten, creatieven en bedrijven wordt gezocht en gebouwd aan een oplossing voor het probleem.
Dit doen we om waarde toe te voegen aan het leven van onze cliënten met een verstandelijke beperking.

LIVINGLAB AMERSFOORT: BELEEFMIDDAG ZORGTECHNOLOGIE

Woensdag 23 januari, 14.00-16.00 – Angelinapolder 3, Amersfoort

Maak kennis met (zorg)technologie in huis.

Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om zelf boodschappen te doen, mensen te ontmoeten of een arts te bezoeken. Maar misschien gaat dit bij u of iemand in uw omgeving minder makkelijk, zeker in de wintermaanden. Ook blijven mensen steeds langer zelfstandig thuis wonen en zien we een verplaatsing van zorg naar de thuissituatie. Tijdens de beleefmiddag maakt u kennis met (zorg)technologie in huis. Studenten van ROC Midden Nederland vertellen u alles over wat in het appartement te zien is!

VITAVALLEY: MASTERCLASS CONTRACTINNOVATIE VLIEGWIEL EN VITAAL THUIS

Woensdag 23 januari, 12.30 – 17.00 – Orteliuslaan 871, Utrecht

Hoe te komen tot structurele bekostiging van slimme zorg thuis? Wat zijn de vervolgstappen als een ziekenhuiszorg thuis toepassing inderdaad aantoonbare meerwaarde heeft, maar de kosten en baten niet op dezelfde plek vallen? Hoe zetten we de uitkomsten vervolgens om in een passend contract? Allemaal vragen die te maken hebben met contractinnovatie. Wij merken dat partijen in het veld wel begrijpen dat andere vormen van financiering nodig zijn voor de transformatie naar de juiste zorg op de juiste plek, maar dat het zonder instrumenten en handvatten (zoals goede voorbeelden, stappenplannen, factsheets en modelcontracten etc.) lastig is om uit de groef te komen van ‘traditioneel’ contracteren. Daarom organiseren de Vliegwiel coalitie en de coalitie Vitaal Thuis gezamenlijk een masterclass.

UTRECHTZORG: MASTERCLASS ANDERS WERKEN, DIGITALE KANSEN

Woensdag 23 januari, 13.00-17.00 – Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, Soesterberg

Utrechtzorg organiseert de Masterclass Anders Werken, gericht op duurzame implementatie van digitale kansen in de ouderenzorg in de regio. Het digitaal werken is een uitdaging. Veel organisaties in de ouderenzorg worstelen met vergelijkbare uitdagingen en vertraagde processen. Hoe doorbreekt u dit patroon van een ambitie die hoger is dan het resultaat? Deze Masterclass voor managers en professionals in de ouderenzorg die digitaal werken omarmen, geeft concrete handvatten voor een succesvolle implementatie van digitale kansen in uw organisatie. De middag start met een verrassende wake-up call en 4 masterclasses die elk op een specifiek element van digitale kansen ingaat. Voor meer informatie; Jan Joosten, jjoosten@utrechtzorg.netof 030 6340808 en aanmelding via secretariaat@utrechtzorg.net.

TECHNOLOGISCHE KANSEN VOOR VERZORGENDEN

Woensdag 23 januari, middag – Churchilllaan 11, Utrecht

De zorg en technologie weten elkaar niet altijd even goed te vinden. Wij brengen ze samen in het verpleeghuis tijdens een dienst van een verzorgende. Wat valt op vanuit het technologisch perspectief? Waar liggen kansen? Wij zijn benieuwd naar de inzichten vanuit het technologisch perspectief op het dagelijkse werk van een verzorgende. De activiteit is niet bij te wonen, maar de uitkomsten worden uiteraard gedeeld via de website van V&VN.

DONDERDAG 24 JANUARI

VILANS:BIJEENKOMST E-HEALTH IN DE WIJK - IMPLEMENTATIE HOE DOE JE DAT?

Donderdag 24 januari, 9.30-13.30 – Locatie volgt nog, Utrecht

Tijdens de bijeenkomst worden verschillende implementatiecasussen van eHealth-projecten in de wijk besproken. Wat zijn de valkuilen? Wat zijn de kansen en waar moet je op letten? Eén van de casussen deze dag is de winnende inzending van de prijsvraag op onze social media-kanalen.

SLIM THUIS WONING

Donderdag 24 januari, 10.00-12.00  – Het Rond 109, Houten

De plek voor ideeën en inspiratie om langer veilig en comfortabel thuis te blijven wonen

“Hoe kan ik veilig en comfortabel in mijn huis blijven wonen als ik ouder word?”

Om deze vraag te beantwoorden en kennis te maken met alle mogelijkheden is de Slim Thuis Woning geopend. Er zijn allerlei slimme oplossingen te vinden om het thuis comfortabeler, veiliger en ook duurzamer te maken. Hiermee is de Slim Thuis Woning niet alleen voor ouderen maar voor iedereen interessant. In deze woning kan iedereen kennis maken met deze slimme oplossingen, kunnen deze ter plekke uitgeprobeerd worden en is het mogelijk om tips en advies te krijgen van vrijwilligers. Ook de tuin is slim en onderhoudsvriendelijk ingericht. De Slim Thuis Woning is een initiatief van de Gemeente Houten, ZorgSpectrum, Viveste en Rivas, en elke donderdagochtend voor iedereen geopend tussen 10:00 en 12:00 uur.

E-HEALTH BIJEENKOMST: NIEUWE TECHNOLOGIEEN VOOR THUIS

Donderdag 24 januari, 15.00-18.00 – Eethuis de Helden: Jan van Galenstraat 6, Utrecht

Benieuwd naar de zorgtechnieken van nu en in de toekomst? Netwerkorganisatie Beter Thuis werkt samen met bewoners, professionals en netwerken in de wijk Utrecht Noordoost aan toekomstige ouderenzorg. Niet alleen gericht op langer thuis, maar vooral op beter en met de juiste ondersteuning thuis oud worden. Nieuwe technologieën en hulpmiddelen gaan daarbij helpen.

In het kader van de E-Health week organiseert Beter Thuis een bijeenkomst zodat u kunt kennismaken met deze zorginnovaties. We demonstreren onder andere Tessa, de Sociale Robot, Lea – rollator en een persoonlijke assistent in één, en de technologie “KOMP” waarmee analoge ouderen videogesprekken kunnen voeren met digitale (klein)kinderen.

U bent van harte welkom! Voor informatie kunt u contact opnemen met Anne den Haan via BeterThuis@btosociaalutrecht.nl of telefoon 06-22062215.

 

ZORG VAN NU: TEAM IN HET LAND

Donderdag 24 januari, 9.00-16.00 – Europalaan 40, Utrecht

Het Zorg van Nu informatieteam staat bij hoofdkantoor van KBO PCOB in Utrecht. Zorg van Nu gaat het land in met een informatieteam. We willen je graag vertellen over welke technologische innovaties, handige hulpmiddelen en slimmigheden er zijn in de zorg. En ze laten zien.

KARIFY: INSPIRATIESESSIE EHEALTH EN WACHTTIJDEN IN DE GGZ

Donderdag 24 januari, 14.00-16.30  – Pythagoraslaan 101, Utrecht

Karify organiseert een inspiratiesessie over de inzet van e-health bij de aanpak van wachttijdproblematiek. Zorgprofessionals, cliënten en beleidsmedewerkers van verschillende ggz-organisaties zijn van harte welkom om kennis en ervaringen uit te wisselen. Naast voorbeelden uit de praktijk, zal Karify mogelijkheden van eHealth tijdens wachttijd bespreken en zullen deelnemers met elkaar nieuwe ideeën genereren over hoe wachttijdproblematiek met e-health kan worden verminderd.

PRINSES MAXIMA CENTRUM & MOBIQUITY: INNOVATIEMARKT EN DESIGN THINKING WORKSHOP

Donderdag 24 januari, overdag innovatiemarkt, 16.00-18.00 Design Thinking Workshop  – Heidelberglaan 25, Utrecht

Innovatiemarkt en Design Thinking Workshop voor werknemers en (ouders van) patiënten

Overdag zal er voor de werknemers en ouders en kinderen een open innovatiemarkt zijn. Op de markt kunnen ze kennismaken met een 3 tot 4 innovaties, die op dit moment geïmplementeerd worden. Er kan feedback gegeven worden en nieuwe ideeën worden uitgewisseld. Tussen 16.00 en 18.00 zal er een Design Thinking workshop gehouden worden. Tijdens de markt kan je jezelf opgeven om hieraan deel te nemen.

STICHTING AMERPOORT: DESIGN STUDIO

Donderdag 24 januari, 09.00-17.00 – Muzeplein 105, Baarn

Met elkaar zoeken naar creatieve oplossingen voor vragen uit de zorg. Een week lang word er op woonpark Nieuwenoord in Baarn een werkplaats ingericht. Cliënten, verwanten en medewerkers kunnen probleemstellingen indienen waar ze moeilijk een oplossing voor vinden. Samen met een team van o.a. techneuten, studenten, creatieven en bedrijven wordt gezocht en gebouwd aan een oplossing voor het probleem.
Dit doen we om waarde toe te voegen aan het leven van onze cliënten met een verstandelijke beperking.

DIGICONTACT: ZORG OP AFSTAND, DE CLIENT GAAT ERVOOR, U OOK?

Donderdag 24 januari, 15.00-17.00 – Wijersstraat 1, Amersfoort

Hoe leveren wij DigiContact zorg op afstand voor meerdere organisaties en doelgroepen? DigiContact levert professionele zorg op afstand aan meer dan 1500 cliënten. Dit doen wij onder andere voor de gehandicaptenzorg, GGZ, dementie en personen met verward gedrag. In deze bijeenkomst krijgt u een kijkje achter de schermen, een live demonstratie en gaan wij in op u al u vragen over het leveren van zorg op afstand.

VRIJDAG 25 JANUARI

STICHTING AMERPOORT: DESIGN STUDIO

Vrijdag 25 januari, 09.00-17.00 – Muzeplein 105, Baarn

Met elkaar zoeken naar creatieve oplossingen voor vragen uit de zorg. Een week lang word er op woonpark Nieuwenoord in Baarn een werkplaats ingericht. Cliënten, verwanten en medewerkers kunnen probleemstellingen indienen waar ze moeilijk een oplossing voor vinden. Samen met een team van o.a. techneuten, studenten, creatieven en bedrijven wordt gezocht en gebouwd aan een oplossing voor het probleem.
Dit doen we om waarde toe te voegen aan het leven van onze cliënten met een verstandelijke beperking.

WEBINAR: EHEALTH EN DIGITALISERNG IN DE HUISARTSENPRAKTIJK

Vrijdag 25 januari, 10.00-11.00 – Webinar

Hoe zet u e-health laagdrempelig en succesvol in voor de huisartsenpraktijk? Tijdens deze webinar geeft Martine Rooth u een frisse en objectief overzicht van innovaties op het gebied van eHealth en digitalisering voor de huisartsenpraktijk. Welke mogelijkheden zijn er? En hoe zet u dit effectief in? De webinar is bedoeld voor huisartsen, praktijkmanagers en praktijkondersteuners en iedereen die geïnteresseerd is in het toepassen van e-health in de praktijk.

MEDIPHIT: INTEROPLAB SHOWCASE

Vrijdag 25 januari, 10.00-17.00 – Mercatorlaan 1200 (Domus Medica gebouw), Utrecht

Tijdens de InteropLAB Showcase geven onze interop experts een demonstratie van het InteropLAB en u kunt het zelf ervaren tijdens de Hands-on sessies. Het InteropLAB biedt een eenvoudig op maat gemaakt testsysteem voor het uitvoeren van interoperabiliteitstests tegen specificaties. ICT projecten worden in complexiteit gereduceerd en de uitwisseling tussen systemen vergemakkelijkt.

NIVEL: EHEALTH: EEN OPLOSSING OP ZOEK NAAR EEN PROBLEEM?

Vrijdag 25 januari, 13.30-17.00 – Otterstraat 118-124, Utrecht

Interactieve werksessie over e-health toepassingen voor innovatiemanagers en zorgverleners. E-health-toepassingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar de eHealth-monitor laat zien dat veel e-health-toepassingen nog niet grootschalig worden gebruikt. Zijn dit oplossingen op zoek naar een probleem? Mist urgentie of behoefte om e-health in te gaan zetten? Maar hoe ontstaan gevoel van urgentie en behoefte aan e-health? Vormen huidige tekorten op de arbeidsmarkt voor een groter gevoel van urgentie? Met andere woorden, is e-health een oplossing voor de huidige en toekomstige uitdagingen in de gezondheidszorg? En hoe brengen zorgorganisaties urgentie en behoeftes in kaart? Op deze vragen zoeken wij met innovatiemanagers en zorgverleners antwoorden tijdens een inspiratiesessie. Doet u mee? In interactieve werksessies brengen we uw inzicht en ervaringen en die van andere zorgverleners en innovatiemanagers bij elkaar om beter zicht te krijgen op de urgentie van en behoefte aan e-health. Dit is immers de eerste stap bij het gaan gebruiken van e-health. Meld u snel aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

'E-HEALTH HEEFT EEN GROTE TOEKOMST, MAAR WE MOETEN HET NOG WEL MET ELKAAR ONTDEKKEN'

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?