MET JE NAASTEN DE LAATSTE PERIODE ZINVOL INVULLEN

We leven langer en misschien ook wel gelukkiger dan ooit. Maar met een langer leven komt ook een langer einde van het leven. Dat kunnen en willen we niet op zijn beloop laten. Het organiseren van hulp van naasten en het bespreekbaar maken van lastige onderwerpen zijn dingen die we in deze periode graag zo makkelijk mogelijk maken. Zodat alle energie die er nog is kan gaan naar het delen van de spaarzame momenten samen.

De zorg van de toekomst helpt ons gelukkig gezond te blijven. In de laatste fase van het leven, willen we de tijd die we hebben vooral waardig doorbrengen. En dat vereist een verandering in het denken over zorg. Die verandering kunnen we alleen voor elkaar krijgen door samen te werken. Dokters met designers, onderzoekers met patiënten en beleidsmakers met inwoners.

Waardig Sterven brengt de expertise van dokters & designers bij elkaar. De dokter die alles weet van het verlenen van de juiste zorg en de designer die alles weet van het vertalen van die zorg naar producten of diensten waar jij zelf iets mee kan.

PROGRAMMA (TBA)

Met keynotes van een dokter en een designer, bekijken we de design-uitdagingen die er zijn als we het hebben over Waardig Sterven. Daarna gaan we snel samen aan de slag in twee programmablokken gevuld met ontwerpsessies voor toekomstige zorg en maken we kennis met nieuw ontwikkelde toepassingen in de design expo.

Kom je ook vormgeven aan Waardig Sterven?

IK DOE MEE AAN DEZE LEVENSFASE

€145,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 1 september 2018) en betaal voor één levensfase naar keuze €145,- in plaats van €165,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN TWEE LEVENSFASEN

€238,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 1 september 2018) en betaal voor deelname aan twee levensfasen naar keuze €238,- in plaats van €330,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN DRIE LEVENSFASEN

€327,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 1 september 2018) en betaal voor drie levensfasen naar keuze €327,- in plaats van €495,- exclusief BTW.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account