U CREATE EN STUDELTA ONTWIKKELEN TRAINEESHIP FUTURE HEALTH DESIGN

Is jouw organisatie koploper als het gaat om innovatie? Wil je blijven vernieuwen en de patiënt centraal laten staan in het innovatieproces? En ben je benieuwd naar nieuwe manieren om dat proces te stimuleren? U CREATE en Studelta ontwikkelen het traineeship Future Health Design: ga met jonge ontwerpers aan de slag met zorginnovatie!

Studelta en U CREATE geloven in de kracht van het samenbrengen van zorg en design. Daarom ontwikkelen wij een bijzonder traineeship: Future Health Design.

Wat betekent dit?

De continue veranderingen in de zorg vragen om vernieuwde inzichten én kansen om de toekomstbestendigheid van zorgverlening te blijven waarborgen. Het is dus tijd voor een nieuwe impuls voor innovatie in zorgorganisaties. Wij geloven dat jong ontwerptalent die impuls kan bieden. Zodat jij koploper wordt én blijft als het gaat om innovatie!

Wat gaan we doen?

Het traineeship Future Health Design is een 6 tot 12 maanden durend traineeship waarin startende ontwerpers onder persoonlijke en inhoudelijke begeleiding van Studelta en U CREATE aan de slag gaan met innovatieprojecten in zorg- of zorggerelateerde organisaties. De zorgprofessional en de designer vormen zo het team van de toekomst.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?