INHAKEN OP SOCIAL MEDIA VOOR EFFECTIEVE GEZONDHEIDSCAMPAGNES: HOE DOE JE DAT?

Door op het juiste ‘inhaak’-moment te communiceren, wordt je boodschap relevanter voor de ontvanger en kun jij je campagnedoel beter bereiken. Een team van onderzoekers met een achtergrond in communicatie, marktonderzoek en social media bouwde samen met creatieve bureaus en mkb-bedrijven de afgelopen twee jaar kennis op over: brand, content, moment en metrics. Ofwel: ‘inhaken’ op het juiste moment. U CREATE ondersteunde het project en liet professionals in zorg en welzijn kennismaken met de inzichten.

Het draait bij inhaken niet alleen om het aansluiten op het gesprek van de dag. Inhaken doe je met de juiste content, door het kwantitatief meten van het bereik en door social media-conversaties scrapen om te analyseren hoe tegen een merk wordt aangekeken. De inzichten en tools die het team van onderzoekers en bedrijven ontwikkelde, deelden zij op dinsdag 6 maart 2018 in een speciale training voor communicatieprofessionals in gezondheidszorg en welzijn bij U CREATE tijdens de Health Tuesday ‘The Network is the Message’.

Inhaken op social media voor effectieve gezondheidscampagnes: hoe doe je dat?

Het Momenten Model

Inhaken met sociale media in 60 minuten

Tijdens de training is het boek Inhaken op Social Media in 60 minuten gepresenteerd, dat wordt uitgegeven in samenwerking met Frankwatching. In het boek is alle kennis uit het onderzoek op een overzichtelijke en toegankelijke manier beschikbaar gemaakt, zodat iedereen aan de slag kan met inhaken op social media.

Wil je meer weten over het onderzoek achter deze kennis? Bekijk dan eens het overzicht van alle sprekers, links en slides bij dit event op deze website.

 

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?