U CREATE TALENT

VAN STUDENT NAAR STARTER

De ‘future health designers’ van de toekomst. Waar vind je ze? Hoe laat je ze kennismaken met de mogelijkheden binnen je eigen organisatie. En hoe maken ze zichzelf goed zichtbaar als nieuw ‘menselijk kapitaal? U CREATE kent deze talenten als geen ander. Of het nu gaat om afgestudeerde creatieven of zorg-professionals in opleiding. 

SCOUTING

De verbinding met onze kernpartners HU en HKU maakt dat we heel dicht bij de bron van innovatief talent zitten. Of het nu gaat om bachelor alumni van de afstudeerrichting ‘ Creatieve Industrie’ of afgestudeerde masters “Crossover Creativity’. Daarom duurt het nooit lang om de juiste ‘young professional’ te vinden, die jouw organisatie of project nodig heeft.

PROMOTING

Talent heeft soms wat steun nodig om zichtbaar te worden. Daarom plaatsen we graag jonge mensen met een fascinatie en drive voor vernieuwing in de zorg in de spotlights. Via onze eigen platform, maar ook bijvoorbeeld door ‘portfolio-sessies’ te ondersteunen.

Meer weten?

Leon van de Rijt weet alles over onze talentprojecten en gaat graag met je op zoek naar talent dat bij jouw plan past.

COACHING

Ondernemen is een vak apart en de leerschool is vaak de praktijk van alledag. Dat vraagt ervaring die je nog niet hebt als je van een opleiding komt. Daarom koppelen we talent, waarin we ook zelf echt geloven, aan business coaches. Die er overigens, zo blijkt, zelf ook weer elke keer van leren.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?