SPROUT E-HEALTH CHALLENGE

Ben jij een innovatief, snelgroeiend bedrijf in de eHealth en Domotica en op zoek naar groeikapitaal, toegang tot een grote klantgroep of ondersteuning door kennis en een ijzersterk netwerk? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de Sprout eHealth Challenge in samenwerking met Monuta Ontzorgt. De deadline is wegens succes verlengd tot 8 december 2017.

Hoe zorgen we in een vergrijzende maatschappij dat we in de zorg blijven innoveren? Sprout en Monuta geloven dat ondernemers een serieus verschil kunnen maken en willen innovatie blijven stimuleren. Monuta werkt samen met ambitieuze ondernemers die het leven van oudere mensen verrijken en mantelzorgers ontzorgen. Daarvoor zoeken zij naar goede, innovatieve startups en scaleups met een duurzaam verdienmodel. Monuta ondersteunt deze bedrijven met kapitaal, kennis en netwerk. 

Dit is de tweede editie van de challenge. In 2016 werd Tinybots uitgekozen als een van de winnaars.

De Challenge is ontworpen om jouw visie werkelijkheid te laten worden. Ben je dus op zoek naar groeikapitaal, toegang tot een grote klantengroep of heb je marketing of andere  kennis nodig? Dan willen Sprout en Monuta jou daarbij helpen. Uit alle aanmeldingen zal een jury bestaande uit ondernemers en zorgprofessionals een selectie maken welke bedrijven deze hulp op dit moment het beste kunnen gebruiken om een zo’n groot mogelijke impact te maken.

Inschrijven voor de challenge is geheel kostenloos en kan tot 8 december 2017 via deze pagina.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Spring naar toolbar