SHARED INSIGHTS ON CO-CREATION | € 12,00

In de vier expertisecentra in Nederland die zijn gericht op zorg en welzijn is veel kennis aanwezig over samenwerken met burgers en patiënten voor het ontwikkelen van passende nieuwe oplossingen voor de toekomst. Die kennis is samengebracht in de publicatie Shared Insights on Co-Creation in Healthcare.

  • € 12,00 (inclusief 21% BTW en verzendkosten)

Over de expertisecentra

Van de ruim twintig expertisecentra die het ministerie van OCW sinds 2011 financiert, zijn er vier die zich richten op gezondheid. Eizt in Limburg is het centrum voor Innovatieve Zorg en Technologie, Centre of Expertise Healthy Ageing in Groningen werkt aan kennis en oplossingen voor gezond oud worden en kwetsbare ouderen, Generade in Leiden richt zich op Genomics en U CREATE, Centre of Expertise Future Health Design zet kennis, methoden en technologieën uit de creatieve industrie in voor het vernieuwen van zorg en welzijn.

Bestellen

Om Shared Insights on Co-Creation in Healthcare te bestellen vragen wij je om dit formulier te downloaden en ingevuld te mailen naar info@ucreate.nl. Je krijgt dan van ons zo snel mogelijk deze publicatie opgestuurd.

Inhoudsopgave

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2020 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?