SAVE THE DATE – MY CIRCLE OF LIFE @ DDW 2017

Op woensdag 25 oktober tijdens Dutch Design Week 2017, staat het Natlab in Eindhoven in het teken van Design Research & Innovation Festival DRIVE. U CREATE presenteert hier in het Future Health track het dagprogramma ‘My Circle of Life’. Vanuit het perspectief van de gebruiker kijken we naar de toekomst van zorg en welzijn, waarin gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven centraal staan.

Technologie lijkt een van de belangrijkste middelen voor vernieuwing en innovatie in zorg en welzijn. Ook bij het denken over patiënt-gerichte zorg gaat de aandacht vaak uit naar het ontwikkelen van nieuwe apparaten of digitale oplossingen. Het vergroten van efficiëntie en effectiviteit staat bij de ontwikkeling hiervan vaak voorop, maar er is nog geen ontwerp-criterium dat zorgdraagt voor de gebruikerservaring of ‘empathische kwaliteit’ van de oplossingen. Bij het vernieuwen van processen en systemen in de zorg om deze meer om de gebruiker te laten draaien, is ‘empatisch ontwerpen’ hard nodig.

Vier sessies over vier levensfasen
Experts uit zorg en welzijn en de creatieve industrie nemen je mee in het ontwerpen van zorg en welzijn met de gebruiker in het centrum. De dag is verdeeld in vier losse sessies, elk gericht op één van de vier levensfasen.

Details
DRIVE Festival – Future Health track
Natlab Eindhoven
Woensdag 25 oktober 2017, 10.00 – 16.00 uur

Bekijk het programma van DRIVE Festival

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2017 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account