SAMEN VORMGEVEN AAN GEZOND OPGROEIEN

Om effectieve en efficiënte zorg zorg te bieden, moeten we nog dichter in de leefwereld van kinderen en jongeren kruipen. Waar hebben ze behoefte aan? Wat zijn hun gewoontes en drijfveren in het dagelijks leven en hoe ontwerp je de juiste ondersteuning daarbij?

Op 7 februari in de Jaarbeurs in Utrecht komen artsen, ontwerpers, onderzoekers en beleidsmakers bij elkaar om samen vorm te geven aan Gezond Opgroeien.

Programma: Zorg & Welzijn meets Design

In een plenair ochtendprogramma schetsen we context voor gezond opgroeien. Met keynotes van o.a. Sicco Scherjon (UMCG), over het bijzondere project Lifelines en Paul Hekkert (TU Delft) over vormtheorie, esthetiek en emotie als drijvende kracht achter design. ’s Middags gaan we aan de slag onder leiding van creatieve bureaus zoals IdeateGarage2020, IJsfontein, Panton en vele anderen! Bekijk het programma

Vroegboekkorting tot 1 februari

Doe mee en geef samen met andere professionals, beleidsmakers, ontwerpers, onderzoekers en ondernemers vorm aan de jeugdzorg van morgen! Wanneer je je aanmeldt vóór 1 februari 2018 ontvang je een vroegboekkorting van € 20,- en betaal je € 145,- in plaats van € 165,- (exclusief BTW).

Schrijf je in voor Gezond Opgroeien

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?