ONTMOET U CREATE TIJDENS STARTUP FEST HEALTH

Ontdek wat U CREATE kan beteken voor Future Health Design Startups tijdens Startup Fest Health, dinsdag 26 september in Tivoli Vredenburg. Van netwerk & talent scouting tot het toetsen van de financierbaarheid van je idee met de Future Health Design Startup Scan.

U CREATE ondersteunt startende creatieve ondernemers in de zorg. Dat kunnen we op veel verschillende manieren. Kom kennis maken tijdens Startup Fest Health in Tivoli Vredenburg en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen het gebied van:
 • Denk- en maakproces
  U CREATE ondersteunt in het proces van concept tot prototype
 • Teamuitbreiding
  Net afgestudeerd toptalent nodig om beter te kunnen groeien? Onze scouts vinden op de HU en HKU het juiste talent voor jouw bedrijf. Laat ons het zoekwerk doen en steek jouw tijd in je bedrijf.
 • Design
  Met GIMP, Photoshop en InVision kom je zelf een heel eind, maar wil je echt een verschil maken? Zorg dan dat je met ons netwerk aan topdesigners in contact komt.
 • Netwerk
  Naast meedenken, talent scouten en toegang tot topontwerp hebben we nog iets anders te bieden. De afgelopen jaren hebben we een enorm relevant netwerk opgebouwd in zowel de creatieve als de zorgsector.
 • Financierbaarheid
  Om zorgontwerpers en financiers te helpen ontwikkelt U CREATE de Future Health Design Startup Scan. De scan is speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers in de zorg en biedt inzicht in de plus- en minpunten van zorginnovatieprojecten. Het uiteindelijke resultaat na doorlopen van elke fase van de scan is een concreet milestone plan voor een duurzame onderneming, dat is opgesteld en goedgekeurd door de eerste financiers.
Kom langs op plein 6!
Tijdens Startup Fest Health vind je ons naast Economic Board Utrecht en Uzelf op plein 6. Kom langs voor een kennismaking en maak meteen een afspraak om jouw project vrijblijvend te toetsen op financierbaarheid.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?