U CREATE heeft in verband met de corona crisis de samenwerking met de Health Hub Utrecht en het fast track ondernemers programma U Zelf geïntensiveerd. Enerzijds om samenwerking tussen partijen waar mogelijk versneld vorm te geven, maar anderzijds ook om onze expertise rondom strategische samenwerking in de regio verder kunnen vergroten.

Wij wensen al onze relaties veel sterkte in deze zware en bijzondere tijd.

.

HEALTH HUB UTRECHT

Wat begon als een City Deal op papier ontwikkelt zich nu, mede door de inbreng van U CREATE,  in een hoog tempo tot een dynamische regio-alliantie op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Zorgprofessionals, onderzoekers, beleidsmakers, ontwerpers en ondernemers weten elkaar steeds beter en sneller te vinden via Health Hub Utrecht.

Met maar één doel: gezondheid en geluk voor iedereen in de Utrechtse regio in 2030. Meer weten of ook aansluiten? Bekijk de nieuwe Health Hub Utrecht website.

NIEUWS

OOK EEN ZORGVERNIEUWER? SCHRIJF JE HIER DAN IN!

U CREATE INNOVATIE

WE VERBINDEN CREATIEVE INDUSTRIE EN ZORG & WELZIJN OM SAMEN BETER TE KUNNEN VERNIEUWEN

U CREATE KENNIS

WE BRENGEN CREATIEVE EN ZORGPROFESSIONALS ON- EN OFFLINE BIJ ELKAAR OM TE DELEN EN TE LEREN

U CREATE TALENT

WE MATCHEN JONG TALENT MET ORGANISATIES DIE SNAPPEN DAT FRIS DENKEN EN DOEN HEN VERDER HELPT

KERN PARTNERS

HU

Hogeschool Utrecht is een University of Applied Sciences. HU vindt dat studenten, behalve excellent onderwijs, onderzoek nodig hebben om goede beroepsbeoefenaars te worden. Het onderzoek is praktijkgericht

HKU

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht gelooft in nieuwe verbindingen en toepassingen tussen artistieke en creatieve processen en andere werkgebieden, disciplines en hybride beroepspraktijken. Het opdoen van onderzoeks- en ondernemerschapservaring wordt als noodzakelijk gezien.

UMCU

Het Universitair Medisch Centrum Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum waarin kennis over gezondheid, ziekte en zorg, voor patiënt en samenleving wordt gemaakt, getoetst, gedeeld en toegepast.

RABOBANK

Rabobank is een maatschappelijke bank,  die een substantiële bijdrage wil leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland. Rabobank steunt daarom vele maatschappelijke initiatieven, doet aan sponsoring en beheert een kunstcollectie.

ORDINA

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux. Ordina bedenkt, bouwt en beheert ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Ordina streeft naar ICT die mensen écht verder helpt.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?