MEELOOPDAG HKU-MASTER CROSSOVER CREATIVITY

Het aantal complexe uitdagingen waar onze samenleving voor staat neemt in rap tempo toe. Om ze aan te pakken worden steeds vaker samenwerkingen tussen disciplines en sectoren aangegaan. Deze ontwikkeling vraagt om professionals die geschoold zijn in cross-over thinking, designing & acting. De HKU biedt daarom de 1-jarige master Crossover Creativity aan. Op 12 mei kun je proeven aan de onderwerpen van de master in een meeloopdag.

Zes cross-over domeinen staan in de masteropleiding centraal: Future Health, Smart Living, Inclusive Society, Cultural Innovation, Social Business en Circular Economy. De opleiding start ieder jaar in september en is geschikt voor ambitieuze professionals met een creatieve, technische of economische achtergrond en professionals uit andere sectoren voor wie de verbinding creativiteit-technologie-ondernemerschap relevant is (zorg, social design, bedrijfsleven, overheid, onderwijs etc.).

Sfeerproeven

Wil je meer weten over deze opleiding? Op 12 mei a.s. organiseert de master Crossover Creativity een meeloopdag. Je krijgt informatie over opzet en inhoud van de opleiding, je kunt in gesprek gaan met docenten, studenten en alumni van de master en een workshop volgen om te proeven aan de werkwijze van de opleiding. Tevens kun je vragen stellen over het toelatingstraject.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar: http://bit.ly/meeloopdag_MACC

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?