U CREATE KENNIS

VAN INFORMATIE NAAR INSPIRATIE

Er is ontzettend veel professionele kennis aanwezig, maar veel daarvan wordt nog niet op een inspirerende manier aan elkaar gekoppeld. U CREATE brengt daarom niet alleen professionals en onderzoekers uit de creatieve industrie en de zorgsector bij elkaar, maar ontwikkelt en deelt ook nieuwe ‘crossover content’. 

TRAINING

Wij bieden geen regulier onderwijs, maar trainen wel professionals in gerichte, meerdaagse bootcamps of clinics en workshops van een dag of een middag. Rond onderwerpen als big data, gedragsontwerp of co-design. En natuurlijk op zaken die vanuit de U CREATE community worden aangedragen.

PUBLISHING

Opgedane kennis houden we niet voor onszelf, die delen we liever. Via publicaties, bijvoorbeeld in samenwerking met lectoraten of via onze eigen online kanalen.

Meer weten?

Gjilke Keuning weet alles over onze kennisprojecten en doet je graag een concreet en inspirerend voorstel.

CURATING

Veel evenementen in de zorg kunnen wel een ‘innovatie-injectie’ gebruiken. Maar omgekeerd mag er bij creatieve bijeenkomsten wel meer inzicht ingebracht worden rondom de echte issues bij voorkomen, genezen en verzorgen. Wij werken daarom als gastcurator graag samen met organisatoren. We nodigen we je natuurlijk ook graag uit voor onze eigen Health Tuesdays in samenwerking met Jaarbeurs Innovation Mile JIM.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?