U CREATE INNOVATIE

VAN IDEE NAAR ONTWERP

Innoveren gaat stap voor stap. Fase na fase. Daarom is ‘design thinking’ eigenlijk een vanzelfsprekend proces in de beginfase van elk innovatietraject. U CREATE kan en wil een bijdrage leveren in de eerste drie stadia van ontwikkeling. Door het verbinden van gedreven partijen en personen en het mee-investeren in goede projecten en plannen.

MAPPING

Elke geslaagde innovatie begint bij het in kaart brengen van de vraag vanuit de eindgebruiker. Dat betekent ‘patiënt en customer journeys’ opzetten en uitvoeren. Maar ook het schetsen van de context, waarin een innovatie moet gedijen. En natuurlijk het vroegtijdig inzichtelijk maken van de besluitvormingsprocessen.

CONCEPTING

Wij noemen het ‘concepting’, anderen weer ‘ideation’. Hoe je het ook betitelt, dit is de fase waarin ideeën visueel vertaald worden en de eerste spannende mogelijkheden en nieuwe contouren op papier of beeldscherm letterlijk zichtbaar zijn.

Meer weten?

Karin Alfenaar weet alles over onze innovatieprojecten en denkt graag met je mee over alle mogelijkheden.

PROTOTYPING

Dit is de fase dat het ontwerp voor je dienst of product ‘tot leven’ komt, waardoor er ook meteen een eerste gebruikservaring mogelijk is door een patiënt, burger of consument. Weliswaar nog in een minimale en ‘ruwe’ vorm, maar voldoende uitgewerkt om partijen te enthousiasmeren, die de innovatie naar een volgende fase kunnen brengen met inhoudelijke kennis en financiële middelen.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?