24 JAN | HEALTH MEETS DIGITAL

Health Meets Digital staat in het kader van de landelijke eHealth Week helemaal in het teken van vooraanstaande projecten van Future Health Design. Digitale experts van Greenberry, Triple en One Shoe nemen je mee langs cases van zorg op afstand zoals App de Vakantiedokter, het succes van de populaire website Thuisarts.nl, de CliniClowns App en hoe VR wordt ingezet bij de behandeling van PTSS.

 

Programma

Moderator: Yolanda Gagliardi

15:00 – 15:30
: Inloop
15:30 – 17:00: Presentaties van Greenberry, Triple & OneShoe
17:00 – 17:30: Einde

Zorg op afstand: De rol van digitaal bij het verbeteren van zorg
Alain Dujardin van Greenberry presenteert zijn visie op het thema zorg op afstand aan de hand van voorbeeldcases zoals App de Vakantiedokter en Dokter op Zak. Daarnaast praten we met Winfred den Hoed van CliniClowns (en zelf digitale CliniClown) over de totstandkoming, de impact en de lessen die zijn geleerd van de CliniClowns App.

Het succes van Thuisarts.nl
De medische publieksinformatiewebsite Thuisarts.nl trekt maandelijks 1,8 miljoen bezoekers. De site won diverse awards waaronder de populairste Gezondheidswebsite van het Jaar. Wat maakt Thuisarts.nl tot een succes? Ton Drenthen van het Nederlands Huisartsen Genootschap gaat in op de factoren die Thuisarts.nl groot maakten. Floor van Riet van One Shoe geeft inzicht in hoe dit succes te kopiëren is naar andere digitale projecten in de zorg.

De Start van Beyond Care
Waarom stapt een succesvol digitaal bureau dat zich met name richt op de entertainment- en sport wereld toch ook in de wereld van digitale zorg? Anne Cuperus en Robert Overweg van Triple komen er over vertellen en laten ook hun eerste project rondom VR en het Post Traumatisch Stres Syndroom zien.

Locatie

JIM – Jaarbeurs Innovation Mile | Beatrixgebouw Utrecht, zesde verdieping.

Aanmelden

Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan hier gratis aan.

 

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?