HEALTH HUB UTRECHT GAAT OP ZOEK NAAR DE BALANS IN TWEEDE CROSS-OVER CONFERENTIE

Beter omgaan met gezondheid en geluk, lukt het beste als we daarover zelf meer keuzes kunnen gaan maken en een actievere rol hebben. Een actievere rol hebben, betekent dat je inzicht hebt in hoe het met je gaat, welke opties je hebt en welke ondersteuning beschikbaar is. Om op deze manier te kunnen gaan werken aan positieve gezondheid, zijn nieuwe samenwerkingen nodig. Wat is balans en hoe zetten we Utrechters terug in hun kracht? Organisaties van Health Hub Utrecht gaan hiermee op 4 juni in de cross-over conferentie Gebalanceerd Leven aan de slag en vragen jouw input!

Health Hub Utrecht is een samenwerking van organisaties uit beleid, praktijk, onderzoek, ontwerp en ondernemen. Samen hebben zij maar één doel voor ogen: Utrecht gelukkig gezond maken in 2030. In 2019 stellen zij zich daarom in vier “crossover” conferenties rondom de fasen van het leven, een toekomst voor waarin geluk en gezondheid van Utrechters voorop staat: van Gezond Opgroeien naar Gebalanceerd leven, tot Gelukkig Oud Worden en Waardig Sterven.

Voor wie?

Gezondheid en geluk gaat ons allemaal aan en daarom heet Health Hub Utrecht iedereen met interesse, kennis of kunde over een van de onderwerpen uit deze conferentie welkom om met het netwerk te komen samenwerken.

Tijdens Gebalanceerd Leven komen projectleiders, beleidsmakers, innovatiemanagers, verpleegkundigen, e-health specialisten, HR managers, ondernemers, ontwerpers en onderzoekers samen. Samen gaan we opzoek naar nieuwe samenwerkingen die Utrechters ondersteunen!

Keynotes: Op zoek naar de balans

In een plenair ochtendprogramma in samenwerking met Nivel, Hogeschool Utrecht, ontwerper Twan Verdonck en Quantified Self Nederland staat nieuwe kennis over mentale weerbaarheid en het voorkomen van stress en burn-outs centraal. Ook worden de laatste inzichten over de voordelen van het meten van persoonlijke gezondheidsdata gedeeld. En hoe pakt een ontwerper het aan om de grip op zijn leven en vooral zijn “simpele” geluk terug te krijgen? Vijf kersverse strategieën voor Deep Life Design bekend uit NRC sluiten het ochtendprogramma af.

Samenwerksessies: Positieve gezondheidsomgevingen, cruciaal bij co-creatie & ondernemerschap voor zelfzorg in de praktijk

Het middagprogramma draait om samenwerken aan de belangrijkste gezondheids- en geluksvragen van Utrechters. Met BeBright en huisarts Karolien van den Brekel gaan we op zoek naar Positieve Gezondheidsomgevingen, waarbij het gebruik, naast de technologische ontsluiting van data, van een (digitaal) gezondheidsoverzicht centraal staat. Daarnaast worden de cruciale stappen van een co-creatieproces vaak onbewust niet volledig of in de juiste samenwerking uitgevoerd. HKU Innovatiestudio maakt de invloed daarvan op de slagingskans tot en met implementatie zichtbaar. Samen met Incluzio en Uzelf kun je op zoek naar instrumenten die voor praktijkorganisaties en -professionals kunnen worden ontwikkeld om hen ruimte te geven voor ondernemerschap op het gebied van zelfzorgoplossingen.

Expo: Klaar voor de markt!

In de expo zie je welke kersverse projecten klaar staan om Utrechters te gaan ondersteunen, maar zoeken nog nieuwe routes naar de Utrechtse markt? In de expo zie je wat er is ontwikkeld in of voor de regio Utrecht voor ondersteuning bij dagelijkse activiteiten zoals eten, slapen, bewegen, werken en ontspannen.

Bekijk voor meer informatie en tickets of toegangscodes voor Health Hub Utrecht organisaties www.circleoflife2019.nl

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?