GELUKKIG OUD WORDEN MET DE GELUKSBV

Gebreken komen met de jaren, dat is een feit. Wat niet vast staat is hoe we zelf zoveel mogelijk van onze oude dag kunnen maken. Wat wil je nog kunnen doen na je pensioen? Wat moet je daar nu misschien voor laten of aanpassen? En hoe wil je daarbij (digitaal) ondersteund worden? We gaan samen vormgeven aan Gelukkig Oud Worden: met Carin Cuijpers van de GeluksBV!

Carin Cuijpers werkt met haar GeluksBV in verschillende trajecten aan de verhoging van het Bruto Nationaal Geluk. Een van die projecten is Digitale Buddies, waarbij ouderen worden gekoppeld aan jongeren, om samen te werken aan betere digitale vaardigheden. Terwijl ze natuurlijk ook de tijd nemen om bij te kletsen en het gezellig te hebben. Het project is ontstaan uit een co-creatie tussen ouderen en studenten en loopt inmiddels voor het tweede jaar voor ouderen in verschillende wijken in Utrecht.

Maar hoe kom je tot de juiste projecten? En wat is geluk? Hoe maak je het duurzaam? Met Carin hebben we het op 27 juni over co-creëren, het strategisch inzetten van de juiste kennis, betrekken van de juiste partners en de graadmeters voor geluk en gezondheid.

Wil je nu al meer weten? Bekijk de website: geluksbv.nl of ga naar www.circleoflife2018.nl voor meer informatie over Gelukkig Oud Worden.

Foto boven: GeluksBV.nl

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account