ALLES IN DE LUCHT HOUDEN EN TIJD MAKEN VOOR JEZELF

Gebalanceerd leven gaat over mensen die midden in het leven staan.
Singles of vaders en moeders die naast het werken vaak nog zorgtaken vervullen voor kinderen, ouders of buren. De vraag om meer zelfregie in een veranderende tijd is niet voor iedereen weggelegd. Als je vastgelopen bent in je eigen gezondheid is het niet eenvoudig zelf de balans terug te vinden.

 Op 18 april 2018 komen de werelden van design en zorg en welzijn
bij elkaar om hiermee aan de slag te gaan. In praktische ontwerpsessies en geïnspireerd door keynotes van professionals uit de wereld van Future Health Design (artsen, ontwerpers, onderzoekers en beleidsmakers) geven we een dag lang samen vorm aan jouw gezondheid van morgen. Dit doen we omdat we geloven dat empathische oplossingen, ontwikkeld door dokter & designer samen, net zo hard nodig zijn als technologische vernieuwing in de zorg.

Doe ook mee!

IK DOE MEE AAN DEZE LEVENSFASE

€145,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor één levensfase naar keuze €145,- in plaats van €165,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN TWEE LEVENSFASEN

€238,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor deelname aan twee levensfasen naar keuze €238,- in plaats van €330,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN DRIE LEVENSFASEN

€327,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor drie levensfasen naar keuze €327,- in plaats van €495,- exclusief BTW.

Ontvangst

08.45 uur
Ontvangst bezoekers

Welkom

09.30 uur

Woord van welkom door de dagvoorzitter, introductie My Circle of Life 2018.

Walter AmerikaConnector in Chief – U CREATE

MIJN LIJF, MIJN BREIN

(OCHTENDPROGRAMMA)

We kunnen niet genoeg aandacht besteden aan onze eigen notie van gebalanceerd leven in een snel veranderende maatschappij. Welke uitdagingen zijn er voor volwassenen met zorgtaken en een fulltime baan? Welke design oplossingen passen daarbij? In het plenaire ochtendprogramma schetsen experts uit zorg, welzijn, beleid en design de context voor vormgeven aan zorg voor mensen in deze levensfase.

Gebalanceerd leven hoe doen we dat?

10.00 uur

Er zijn diverse factoren die ons fysieke en mentale leven beïnvloeden.

Connected: anytime, anywhere

10.25 uur

De invloed van technologie op vitaliteit, thuis en op het werk. Veel mensen hebben een haat liefde verhouding met technologie. Heerlijk voor de afleiding maar stressvol omdat het nooit UIT lijkt te staan. Wat zijn de gevolgen voor onze gezondheid? Wat kunnen we hier zelf aan doen? En de werkgever?

Koffie- en theepauze

10.50 uur

What design can do

11.20 uur

Hoe geef je vorm aan projecten die niet alleen nu van belang zijn, maar ook impact hebben op de toekomst van de gerelateerde producten en hoe ze bijdragen aan welzijn van mensen?

Q&A met de ochtendsprekers

11.40 uur

Lunchpauze

12.00 uur

MIJN DAGELIJKS LEVEN

(MIDDAGPROGRAMMA)

Onder leiding van een designer van een bureau uit het netwerk van U CREATE ga je in groepen aan de slag met gezondheidsvraagstukken in deze levensfase. Je leert ontwerpmethoden en -methodieken kennen en ontmoet vakprofessionals uit zorg, welzijn, design, beleid en onderzoek.

RONDE 1

13.15 uur

SLAPEN

Ontwerpsessie over slapen in de levensfase Gebalanceerd Leven.

ETEN

Ontwerpsessie over eten in de levensfase Gebalanceerd Leven.

WERKEN

Ontwerpsessie over werken in de levensfase Gebalanceerd Leven.

Koffie- en theepauze

14.30 uur

RONDE 2

15.00 uur
Kies je sessie.

BEWEGEN

Ontwerpsessie over bewegen in de levensfase Gebalanceerd Leven.

ONTSPANNEN

Ontwerpsessie over ontspannen in de levensfase Gebalanceerd Leven.

VRIJEN

Ontwerpsessie over vrijen in de levensfase Gebalanceerd Leven.

Computable Future Lab

16.15 uur

Bezoek aan het Computable Future Lab

Het Computable Future Lab is dé innovatiezone op de Zorg & ICT beurs. Innovatie en beleving komen in een prikkelende omgeving tot leven met het doel te inspireren en informeren over de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de zorgsector. Opkomende jonge bedrijven, zorginstellingen en hun partners demonstreren gezamenlijk de meest veel belovende innovaties voor de zorgsector. Samen vertellen zij het verhaal van innovatie tot implementatie, en alle uitdagingen en kansen die daarbij komen kijken.

Borrel op het Computable Future Lab

17.00 uur

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account