We believe that creativity brought in the strategic realm will open the required space to make meaningful change happen. DIG stands for Design Innovation Group. We design innovation from a human centereddesign perspective. This can be applied to behavior, objects, services, methods, culture and/or strategy. We design your innovation path and story, and help you to change in order to unfold unseen potential. We like smart preferably simple solutions to complex situations. In all this we apply our core competence: design thinking 

Ideate is een adviesbureau voor Diensteninnovatie. We worden gedreven door de passie om organisaties te helpen diensten te ontwikkelen die er toe doen. Diensten die bijdragen aan het economisch en maatschappelijk succes van organisaties, maar ook passen bij werkelijk gevoelde behoeften van gebruikers. Empathie is daarbij een sleutelbegrip.

De manier waarop we dat doen is vooral met elkaar. We werken met onze opdrachtgevers in plaats van voor onze opdrachtgevers. Zo boren we de creatieve kracht in organisaties aan en borgen we dat oplossingen gedragen worden in organisaties. Dienstverlening is tenslotte mensenwerk.

Panton is een ontwerpstudio voor de gezondheidszorg. Wij willen met behulp van design de gezondheidszorg intuïtiever en effectiever maken.

De zorg is complex; veilige producten en processen zijn hard nodig. Er is behoefte aan helderheid. We denken graag vanuit en met de gebruikers. Ons doel: doordachte ontwerpen, uitnodigend om te gebruiken. We zijn er van overtuigd dat de zorg met design veiliger wordt en vooral ook leuker!

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account