ALLES IN DE LUCHT HOUDEN EN TIJD MAKEN VOOR JEZELF

Grip krijgen of houden op je gezondheid wordt een steeds urgenter item op onze langer wordende to-do lijst. Meet jij al hoe gezond je bent? Of skip je de huisarts na een bezoekje aan het internet? Hoe weet je eigenlijk welke sites te vertrouwen zijn? En ben je niet meer tijd kwijt aan het bijhouden van een app over afvallen, dan aan het afvallen zelf?

Dokters en designers nemen je op 18 april mee in de wereld van #futurehealthdesign voor Gebalanceerd Leven: de mens centraal bij de ontwikkeling van oplossingen om gelukkig gezond te blijven.

paul_gardien-(002)

Paul Gardien

Vice President

Philips Design

Carl-Verheijen-(002)

Carl Verheijen

Directeur

Institute for Positive Health

UCreate_Walter_Amerika_001-e1456830870220-891x1024

Walter Amerika

Connector in Chief

U CREATE

Julian Jagtenberg, Somnox

Julian Jagtenberg

Founder

SOMNOX

Antonio-Atjak

Antonio Atjak

Regisseur Vitaliserende Zorginnovatie

ViZiR

Greet-Muyllaert

Greet Muyllaert

 GGZ coach

Marcel van der Kuil, CEO SensoRun

Marcel van der Kuil

CEO

SensoRun

Joris Swaak, ontwerper Panton

Joris Swaak

Ontwerper

Panton Ontwerpbureau voor de zorg

Teun Aalbers, Co-founder Gainplay Studio

Teun Aalbers

 Co-founder

Gainplay Studio

Elsbeth

Elsbeth Teeling

 Founder

Club van relaxte moeders

IK DOE MEE AAN DEZE LEVENSFASE

€145,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor één levensfase naar keuze €145,- in plaats van €165,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN TWEE LEVENSFASEN

€238,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor deelname aan twee levensfasen naar keuze €238,- in plaats van €330,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN DRIE LEVENSFASEN

€327,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor drie levensfasen naar keuze €327,- in plaats van €495,- exclusief BTW.

PROGRAMMA

Ontvangst

08.45 uur
Ontvangst bezoekers

Welkom

09.30 uur

Woord van welkom door de dagvoorzitter, introductie My Circle of Life 2018.

Walter AmerikaConnector in Chief – U CREATE

KEYNOTES | MIJN LIJF, MIJN BREIN

Het belang van in balans zijn

10.00 uur

Het concept van positieve gezondheid is dat er veel verschillende factoren zijn, die ons fysieke en mentale leven beïnvloeden. Al die factoren en de verhouding tot elkaar vormen je ‘positieve gezondheid’.

Carl Verheijen, Institute for Positive Health, oud topsporter en huisarts

Altijd online

10.25 uur

Veel mensen hebben een haat-liefde verhouding met hun telefoon en laptop. Heerlijk voor de afleiding maar stressvol omdat het nooit uit lijkt te staan. Wat zijn de gevolgen van continue prikkels voor onze gezondheid? 

Koffie- en theepauze

10.50 uur

Design voor morgen

11.20 uur

Paul Gardien is als Vice President van Philips Design onder andere verantwoordelijk voor de Forward Looking Projects: projecten die niet alleen nu van belang zijn, maar ook impact hebben op de toekomst van het welbevinden van mensen.

Paul Gardien, Vice President Philips Design

Q&A met de ochtendsprekers

11.40 uur

Lunchpauze

12.00 uur

ONTWERPSESSIES | MIJN DAGELIJKS LEVEN

Slapen, Eten, Werken, Vrijen, Bewegen, Ontspannen

RONDE 1

13.00 uur

SLAPEN

Een goede nachtrust is de basis van een gebalanceerd leven. Maar wat is goed slapen eigenlijk en welke problemen kunnen we met elkaar bedenken die leiden tot slaapproblemen? Die problemen pakken we aan in deze ontwerpsessie.

Julian Jagtenberg, Somnox

ETEN

Bijhouden wat je eet, kijken op de verpakking, skip de suiker en niet teveel zout! Als het over eten gaat zijn de tips en adviezen oorverdovend. Maar wat werkt voor jou? En wat helpt je gewoontes die niet goed zijn echt te veranderen?

WERKEN

Als de balans weg is, is het moeilijk om die terug te krijgen. Inzicht in alle factoren die meespelen in de balans kan helpen. Aan de hand van het vitaliteitsschema, dat de positieve en negatieve invloeden op stressvorming in kaart brengt, werk je aan de route van onbalans naar balans.

Antonio-Atjak – Cooala, Doppy den Ouden  GGZ coach, Greet Muyllaert – GGZ coach

Koffie- en theepauze

14.15 uur

RONDE 2

14.30 – 15.15 UUR

VRIJEN

Wat is onze definitie van vrijen? Klopt die wel? Waar begint intimiteit eigenlijk? En hoe maak je in een overvolle agenda tijd voor jezelf, je lichaam en elkaar?

BEWEGEN

Blijf in beweging! Hoe kan kennis uit de sport wereld bijdragen aan (technologische) ontwikkelingen op het gebied van zelfmanagement?

Marcel van der Kuil, CEO SensoRun
Joris Swaak, ontwerper Panton Ontwerpbureau voor de zorg

ONTSPANNEN

Ga op zoek naar je innerlijke rust. Teun Aalbers, gamedesigner, laat je werken aan oplossingen die stress verminderen. De interactieve installatie Daydream die Teun maakte biedt ondersteuning bij het concept van “zen-games”. Gebaseerd op neuro-feedback laat je een landschap veranderen met je hersengolven.

Teun Aalbers, Co-founder Gainplay Studio, ontwerper van o.a. Daydream

Bezoek Computable Future Lab

15.30 uur

Het Computable Future Lab is dé innovatiezone op de Zorg & ICT beurs. Een van de stands in het lab is geheel gewijd aan My Circle of Life 2018. Ervaar hier (digitale) Future Health Designs die ons ondersteunen bij gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven.

Borrel op het Computable Future Lab

16.30 uur

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account