ALLES IN DE LUCHT HOUDEN EN TIJD VOOR JEZELF MAKEN

Gebalanceerd leven gaat over mensen die midden in het leven staan. Singles of vaders en moeders die naast het werken vaak nog zorgtaken vervullen voor kinderen, ouders of buren. En de vraag om meer zelfregie in een veranderende tijd is niet voor iedereen weggelegd. Als je vastgelopen bent in je eigen gezondheid is het niet eenvoudig zelf de balans terug te vinden.

 Op 18 april 2018 komen de werelden van design en zorg en welzijn bij elkaar om hiermee aan de slag te gaan. In praktische ontwerpsessies en geïnspireerd door keynotes van professionals uit de wereld van Future Health Design (artsen, ontwerpers, onderzoekers en beleidsmakers) geven we een dag lang samen vorm aan jouw gezondheid van morgen. Dit doen we omdat we geloven dat empathische oplossingen, ontwikkeld door dokter & designer samen, net zo hard nodig zijn als technologische vernieuwing in de zorg.

Doe ook mee!

EEN JAAR LANG SAMEN VORMGEVEN AAN DE ZORG VAN MORGEN

Gebalanceerd Leven is één van de vier conferenties van My Circle of Life 2018. Voor Gebalanceerd Leven trapten we op 7 februari 2018 een jaar lang samen vormgeven aan de zorg van morgen af met de “crossover conference” Gezond Opgroeien. Na Gebalanceerd Leven op 18 april aanstaande, volgen in 2018 nog twee crossover conferences: Gelukkig Oud Worden (27 juni) en Waardig Sterven (3 oktober).

Ga naar www.circleoflife2018.nl voor meer informatie.

IK DOE MEE AAN DEZE LEVENSFASE

€145,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor één levensfase naar keuze €145,- in plaats van €165,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN TWEE LEVENSFASEN

€238,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor deelname aan twee levensfasen naar keuze €238,- in plaats van €330,- exclusief BTW.

IK DOE MEE AAN DRIE LEVENSFASEN

€327,-

Ik maak graag gebruik van de Early Bird korting (tot 15 maart 2018) en betaal voor drie levensfasen naar keuze €327,- in plaats van €495,- exclusief BTW.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2017 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account