FUTURE HEALTH DESIGN OP DE ZORG&ICT BEURS

Van 17 t/m 19 april vindt de Zorg&ICT beurs plaats in Utrecht. Met het thema “ICT zorgt voor mensen” richt de beurs zich op een patiëntgerichte aanpak. U CREATE verzorgt twee Future Health Design sessies in de Innovatie Arena. In het Computable Future Lab presenteren we My Circle of Life 2018: oplossingen voor elke levensfase, gemaakt door dokters en designers samen.

Health Meets Fashion:
Technologie voor verzorgende kleding

Dinsdag 17 april, 14.00 – 15.30, weHealth Theater (Theater 09)
Sessieleider: Paulien Routs

Een vest dat je bewegingen tijdens een fysiotherapie sessie meet, een plaksensor voor het meten van UV-straling op de huid of een top die gedurende de dag controleert of je in een gezonde houding zit: voor wearable technology ontwerpers is slimme kleding de nieuwe orde van de dag. In de workshop Health Meets Fashion nodigt U CREATE professionals uit zorg en welzijn en ontwerpers van smart fashion uit om samen te werken aan nieuwe oplossingen.

Inschrijven voor deze sessie

Design-Sprint:
Succesvol Innoveren op Eigen Kracht met Greenberry & U CREATE

Donderdag 19 april, 14.00 – 15.30 uur, weHealth Theater (Theater 09)
Sessieleider: Jan-Willem van Beek

U CREATE nodigt innovatie- en designbureau Greenberry uit voor een workshop Succesvol Innoveren op eigen kracht. Innovatie-expert Jan Willem van Beek neemt je mee in de praktische alles-in-een innovatiemethode met 10 stappen, uit zijn boek ‘Voorbij de startup mania’. Ook ga je gezamenlijk aan de slag. In groepen werk je ideeën uit tot concrete oplossingen en een prototype. Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met een innovatief idee dat op kleine schaal kan worden uitgevoerd.

Inschrijven voor deze sessie

My Circle of Life op het Computable Future Lab

17 t/m 19 april, Computable Future Lab (op de beursvloer)

My Circle of Life 2018 brengt een jaar lang de expertise van dokters & designers bij elkaar. De dokter die alles weet van het verlenen van de juiste zorg en de designer die alles weet van het vertalen van die zorg naar een product of dienst waar jij zelf iets mee kan. We noemen dat Future Health Design.

Op het Computable Future Lab zie je bij onze stand oplossingen voor elke levensfase die zijn gemaakt door ontwerpbureaus, samen met zorgorganisaties en die daardoor ook goed worden gebruikt.

Meer weten? Ga naar www.circleoflife2018.nl of lees meer over het Computable Future Lab 

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?