FAQ

U CREATE krijgt als nieuwe speler op de crossover tussen de creatieve industrie en de wereld van zorg en welzijn dagelijks allerlei vragen over wat we wel en niet doen. We hebben de meest gestelde hier alvast voor je op een rij gezet. Zit die er van jou niet tussen, neem dan gewoon contact met ons op. En onthou, als het om innovatie gaat…domme vragen bestaan niet.

Helaas, wij maken als U CREATE helemaal geen creatieve eindproducten voor derden. We kunnen je natuurlijk wel in contact brengen met een creatief bedrijf, dat je vast verder kan helpen.

Als U CREATE kijken we altijd samen met jouw organisatie naar de behoefte van de eindgebruiker van die gewenste innovatie. Dat kan betekenen dat er een app moet komen, maar ook heel vaak levert een ‘patiënt of customer journey’ vaak andere inzichten op.

Fantastisch dat jullie de zorg mee willen vernieuwen en verbeteren. Wat wel nodig is voor de ontwikkeling van jullie idee is dat er ook duidelijk een ‘vraagpartij’ meedoet. Pas dan kan U CREATE mogelijk een projectaanvraag overwegen.

U CREATE organiseert zelf geen onderwijs. Dat gebeurt bij onze partners van HU en HKU. We kunnen natuurlijk wel makkelijk contacten voor je leggen bij de diverse opleidingen of kenniscentra. Overigens heeft het onderwijs wel een geheel eigen ritme, hou daar wel rekening mee.

Wij kunnen je in contact brengen met lectoren en kenniscentra van HU, HKU en UMCU. Bijvoorbeeld om gezamenlijk een onderzoeksaanvraag te doen bij NWO of SIA.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?