Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

U CREATE FUTURE HEALTH DESIGN DINNER

26 oktober 2016, 17:00 - 21:00

Gratis

schermafbeelding-2016-10-16-om-16-36-20

INVITATION ONLY

De Nederlandse gezondheidszorg staat op een hoog niveau. Of het nu gaat om genezen, verzorgen of voorkomen. Toch kan en moet het morgen beter. En slimmer, eerlijker, mooier, handiger. En dat kan ook. Als we tenminste bereid zijn om innovatie in de zorg niet alleen maar op efficiëntie en effectiviteit te beoordelen, maar ook op empathie en emotie. Door ontwerpdenken en verbeeldingskracht toe te voegen aan nieuwe technologieën en systemen.

Daarvoor moeten we nieuwe samenwerkingen aangaan. Tussen dokter en designer, tussen onderzoeker en patient, tussen bestuurders en ondernemers.

U CREATE nodigt je daarom tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven graag persoonlijk uit om kennis te maken met andere leidende spelers in ‘Future Health Design’.
Natuurlijk in de hoop en verwachting dat daaruit nieuwe ideeen, spannende contacten en gezamenlijke ambities uit voortkomen.

We beginnen, als amuse, met een rondleiding op de door het Stimuleringsfonds georganiseerde tentoonstelling ‘Intensive Care, waar al vele inspirerende voorbeelden van de vernieuwing in zorg en welzijn te zien zijn. Om daarna door de koks van Keukenconfessies verrast te worden en met elkaar het open gesprek aan te gaan tussen disciplines en sectoren.
We kijken uit naar je komst!

Gegevens

Datum:
26 oktober 2016
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

U CREATE
E-mail:
info@ucreate.nl

Locatie

Klokgebouw
Eindhoven, Nederland + Google Maps

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2017 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account