U CREATE HEALTH TUESDAY 

Elke dinsdagmiddag programmeert U CREATE een meetup over FUTURE HEALTH DESIGN. Zorgvernieuwers – dokters, designers, onderzoekers en ondernemers – ontmoeten elkaar om te werken aan innovatieversnelling, kennisuitwisseling en talentpromotie. Dit doen we in de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), vijf minuten lopen vanaf Utrecht CS.

13 JUN | PRIVACY BY DESIGN: WAT KAN ER EN WAT MAG NIET?

Startups op basis van zorg- en gezondheidsdata worden in Silicon Valley in hoog tempo ontwikkeld. Ook in Nederland wordt hard gezocht naar manieren om data over het lichaam en onze gezondheid in te zetten. Wat zijn de kansen en gevaren van snelgroeiende datadiensten? Hebben we in Nederland een duurzaam antwoord op Silicon Valley? U CREATE gaat in debat over privacydesign, medische ethiek en de ruimte […]

0 commentaren

20 JUN | DESIGN THINKING: SAMEN LEREN INNOVEREN

Co-design, design thinking en innovatiesprints zijn in de creatieve industrie veelgebruikte methoden om vanuit de gebruiker van een product of dienst een vraagstuk te benaderen. In deze processen worden observaties vertaald in inzichten, en de inzichten in oplossingen: nieuwe producten, diensten en systemen die de kwaliteit van leven verbeteren. Deze kennis van het innovatieproces kan actiever ingezet worden voor gezondheidsvraagstukken. […]

0 commentaren

27 JUN | FINANCING FUTURE HEALTH DESIGN

Een versnelling van innovaties waarbij zorg op een andere manier wordt ontworpen is hard nodig om de toekomstige zorgvraag te kunnen blijven beantwoorden. Voordat een creatieve innovatie marktrijp is, kent deze veel stadia waarin de kosten letterlijk voor de baten uitlopen. Stephan Hulsbergen (The Essence Consulting), Marleen Jansen (Rabobank) en de jonge ondernemers van de Reis van 5 delen hun kennis over de financieringsvormen en modellen die passen […]

0 commentaren
OVERIGE EVENTS
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

U CREATE FUTURE HEALTH DESIGN DINNER

26 oktober 2016,17:00 - 21:00

Gratis

schermafbeelding-2016-10-16-om-16-36-20

INVITATION ONLY

De Nederlandse gezondheidszorg staat op een hoog niveau. Of het nu gaat om genezen, verzorgen of voorkomen. Toch kan en moet het morgen beter. En slimmer, eerlijker, mooier, handiger. En dat kan ook. Als we tenminste bereid zijn om innovatie in de zorg niet alleen maar op efficiëntie en effectiviteit te beoordelen, maar ook op empathie en emotie. Door ontwerpdenken en verbeeldingskracht toe te voegen aan nieuwe technologieën en systemen.

Daarvoor moeten we nieuwe samenwerkingen aangaan. Tussen dokter en designer, tussen onderzoeker en patient, tussen bestuurders en ondernemers.

U CREATE nodigt je daarom tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven graag persoonlijk uit om kennis te maken met andere leidende spelers in ‘Future Health Design’.
Natuurlijk in de hoop en verwachting dat daaruit nieuwe ideeen, spannende contacten en gezamenlijke ambities uit voortkomen.

We beginnen, als amuse, met een rondleiding op de door het Stimuleringsfonds georganiseerde tentoonstelling ‘Intensive Care, waar al vele inspirerende voorbeelden van de vernieuwing in zorg en welzijn te zien zijn. Om daarna door de koks van Keukenconfessies verrast te worden en met elkaar het open gesprek aan te gaan tussen disciplines en sectoren.
We kijken uit naar je komst!

Gegevens

Datum:
26 oktober 2016
Tijd:
17:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

U CREATE
E-mail:
info@ucreate.nl

Locatie

Klokgebouw
Eindhoven, Nederland + Google Maps

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2017 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account