Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

REGIOTOUR UTRECHT: EEN NIEUWE GENERATIE OUDEREN(ZORG)

14 maart 2018

Na een nieuwe landelijke bijeenkomst van Een nieuwe generatie ouderen(zorg) in november 2017, start op 14 maart in Utrecht de Regiotour van de gelijknamige conferentie. De locatie voor de Utrechtse editie van de regioutour is het NBC in Nieuwegein. Na Utrecht volgt Amsterdam in Theater de Meervaart. De regiotour is er om vitaal en waardig oud worden in verschillende regio’s verder uit te diepen met elkaar.

Vitaal en waardig oud worden in de regio Utrecht

Regionaal werken aan een leefbare omgeving met vitale bewoners in gezonde wijken, met nieuwe samenwerkingsvormen en zelfregie, dat is waar regio Utrecht voor staat. Belangrijk vertrekpunt hierbij is de behoefte van de oudere zelf. Ouderen willen het heft in eigen handen houden, ook als men ouder wordt en de gezondheid afneemt.

Programma

Op 14 maart 2018 zetten we gezamenlijk stappen naar meer samenhang in welzijn, wonen en zorg voor (kwetsbare) ouderen in de brede Utrechtse regio (provincie Utrecht, Rivierenland en Noord-Veluwe). Wetenschappelijke kennis en mooie praktijkverhalen en –ervaringen uit de regio staan centraal op deze dag. Daarnaast heeft u de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met onderzoekers, experts, zorgprofessionals en ouderen zelf.

Bekijk het programma.

Vroegboekkorting

Wanneer u zich nu aanmeldt dan profiteert u nog van de vroegboekkorting! U betaalt dan € 129,- in plaats van € 165,-
Meld je nu aan!

Graag tot 14 maart in het NBC te Nieuwegein!
Namens de teams van Stichting Educatie Zorg en Welzijn & U CREATE

Aftermovie Landelijke Conferentie 2017

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?