Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MY CIRCLE OF LIFE 2018 | GEBALANCEERD LEVEN

18 april 2018

Grip krijgen of houden op je gezondheid wordt een steeds urgenter item op onze langer wordende to-do lijst. Meet jij al hoe gezond je bent? Of skip je de huisarts na een bezoekje aan het internet? Hoe weet je eigenlijk welke sites te vertrouwen zijn? En ben je niet meer tijd kwijt aan het bijhouden van een app over afvallen, dan aan het afvallen zelf? Dokters en designers nemen je op 18 april mee in de wereld van #futurehealthdesign voor een Gebalanceerd Leven.

PROGRAMMA

KEYNOTES | ‘Mijn Lijf, Mijn Brein’
09.30 – 12.00 uur

Met keynotes van o.a. Carl Verheijen, directeur van het Insitute for Positive Health en Paul Gardien, Vice President van Philips Design, schetsen we het kader voor deze levensfase. Hoe ontwerp je toekomstige zorg zo dat het aansluit bij de belevingswereld en wensen van mensen die midden in het leven staan? 

ONTWERPSESSIES | ‘Mijn Dagelijks Leven’
13.00 – 15.30 uur 

Eten, slapen, bewegen, spelen, ontspannen en vrijen zijn belangrijke indicatoren van onze gezondheid. In twee rondes van drie parrallelle ontwerpsessies onder leiding van creatieve bureaus en zorginstellingen ga je met de thema’s van je keuze de hele middag aan de slag!

BEZOEK ZORG & ICT BEURS | Computable Future Lab
15:30 – 17:00 uur

Het Computable Future Lab is dé innovatiezone op de Zorg & ICT beurs. Een van de stands in het lab is geheel gewijd aan My Circle of Life 2018. Ervaar hier (digitale) Future Health Designs die ons ondersteunen bij gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven.

Aanmelden: Vroegboekkorting tot 26 maart

Kijk voor het volledige programma en tickets op de conferentiesite van Gebalanceerd Leven. Tot 26 maart maak je gebruik van een vroegboekkorting en betaal je voor een conferentieticket € 145,- in plaats van € 165,- ex. BTW.

Over My Circle of Life 2018

Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Maar om vorm te geven aan toekomstige zorg die ons daarbij helpt, moeten we niet denken vóór elkaar, maar mét elkaar. Tijdens My Circle of Life 2018 komen professionals uit de werelden van design en zorg & welzijn daarom een jaar lang bij elkaar om samen vorm te geven aan de zorg van morgen.

In elke levensfase, van gezond opgroeien tot waardig sterven, praten we over de rol van design om ons te ondersteunen bij een gelukkig gezond leven. Ook ga je zelf aan de slag in ontwerpsessies onder leiding van creatieve bureaus met ervaring in de zorg. Je gaat naar huis met nieuwe ideeën, contacten en concrete oplossingen voor ontwerpvraagstukken in jouw zorgorganisatie!

Bekijk alle conferentieprogramma’s en meer informatie via www.circleoflife2018.nl

Gegevens

Datum:
18 april 2018
Evenement Categorie:

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?