Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HEALTH TUESDAY SPRINT | NUTTIGE TOEPASSINGEN VAN VOICE-TECHNOLOGIE

18 juni 2019, 13:30 - 18:00

Voice-technologie is hot. In heel veel situaties is het gemak en de toegankelijkheid van gesproken informatie en interactie een doorslaggevende factor om deze nieuwe technologie in te zetten. Maar er zijn ook talloze situaties waarin voice-technologie niet de oplossing is om de informatie of interactie laagdrempeliger te maken. Hoe kom je tot nuttige toepassingen? Greenberry neemt je mee in de wereld van voice-technologie, voice-platformen en helpt je in een korte sprint je eigen nuttige voice-toepassingen te vinden én te testen!

Bij Greenberry hebben ze in de afgelopen jaren uiteenlopende projecten gehad waarin Conversational Design, waaronder de inzet van chatbots, AI en dus ook voice-technologie valt, als oplossing dient om stukken informatie laagdrempelig toegankelijk te maken. En hoewel er veel bij komt kijken is de potentie van voice-technologie inderdaad groot. Op een simpele manier kun je veel bereiken. Mits je goed rekening houdt met de beperkingen.

Uit een recent project voor Zilveren Kruis delen ze de ins en outs van het inzetten van voice-technologie en de dragers daarvoor – in dit geval Google Home in de context van een grote organisatie. Ook komen andere relevante voorbeelden en geleerde lessen uit voice-technologie voor zorgdoelgroepen aan bod. Het tweede deel van deze Health Tuesday bestaat uit een korte sprint die Greenberry voor opdrachtgevers ontwikkelde om erachter te komen hoe voice-technologie voor hun klanten zou kunnen werken: de mini-voice-sprint. Met aan het einde een manier om het gesprek dat je uiteindelijk ontwerpt direct te testen!

Programma

  • 13.30 uur: Inloop en koffie
  • 14.00 uur: Introductie door U CREATE en Greenberry
  • 14.05 uur: De stand van voice-technologie in de wereld van gezondheid en geluk, door Alain Dujardin – Creative Director/Partner bij Greenberry
  • 14.50 uur: Mini-voice-sprint: Ontdek wat voice-technologie voor jouw organisatie kan betekenen!
  • 17.00 uur: Live demo’s
  • 17.30 uur: Borrelen en napraten

Inschrijven

Deelname aan deze Health Tuesday is gratis, maar het is verplicht om je in te schrijven. Meld je hier aan.

Over Greenberry

Greenberry is een innovatie- en designbureau en maakt digitale producten en diensten die het leven van mensen verbeteren. Waaronder verschillende chat- en voicetoepassingen, zoals de CliniClowns App, App de Vakantiedokter en de Zilveren Kruis Zitcheck (nog niet online!). Bekijk de website van Greenberry voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
18 juni 2019
Tijd:
13:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

JIM Utrecht
Beatrixgebouw, 6e verdieping
Utrecht, 3521AL
Site:
https://jim.spaces.nexudus.com/en

Organisatoren

U CREATE
GREENBERRY

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?