Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HEALTH HUB UTRECHT: THE BATTLE

2 september 2019 - 5 november 2019

Gedurende tien weken tussen 2 september en 5 november vindt bij ROC Midden Nederland, MBO Utrecht, HKU en Hogeschool Utrecht The Healthy Environment Battle plaats. The Battle wordt georganiseerd door Health Hub Utrecht in samenwerking met opdrachtgevers uit de praktijk. Studenten van de deelnemende opleidingen werken tijdens deze periode samen aan concepten voor een gezonde leefomgeving.

Niet 1 week lang, maar gedurende tien weken zoeken studenten van vier verschillende opleidingsinstituten en van opleidingen rondom zorg en creativiteit elkaar wekelijks op om aan hun ontwerp te werken. Dat doen ze op een van de eigen locaties van de deelnemende scholen of in de Jaarbeurs Innovation Mile. Waar het om gaat is de reis van de opleidingen samen en de cross-over samenwerking voor een gezonde leefomgeving.

Aan de slag met vraagstukken uit de praktijk

Opdrachtgevers uit de praktijk leveren aan de interdisciplinaire groepen studenten informatie en vraagstukken aan. Onder opdrachtgevers zijn onder andere Gemeente Utrecht, Kenniscentrum Gezond & Duurzaam Leven van Hogeschool Utrecht en Innovatielab Amersfoort.

Meer weten?

Wil je meer weten over The Battle? Neem contact op met Leon van de Rijt, Talent Connector bij U CREATE.

Gegevens

Begin:
2 september 2019
Einde:
5 november 2019

Locatie

Jaarbeursplein 6
Utrecht, Utrecht 3521AL Nederland

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?