Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GEZOND OPGROEIEN

7 februari 2018, 09:00 - 17:00

Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Maar om vorm te geven aan toekomstige zorg die ons daarbij helpt, hebben we empathie nodig. Daarvoor moeten we niet denken vóór elkaar, maar mét elkaar. Tijdens My Circle of Life 2018, in vier “crossover” conferences, van gezond opgroeien tot waardig sterven, is dat wat we gaan doen.

Samen Vormgeven aan Gezond Opgroeien

Gezond Opgroeien begint misschien al voor je geboren bent. Hoogleraar Verloskunde bij UMCG en projectleider van het bijzondere project Lifelines Sicco Scherjon, opent My Circle of Life 2018 met een keynote over alle factoren die van invloed zijn op je gezondheid, zelfs al voordat je geboren bent. Maar hoe beïnvloed je die factoren? Hoe zorg je ervoor dat we geholpen worden om gezonde keuzes te maken? Design kan je helpen de juiste keuzes te maken. Paul Hekkert, Hoogleraar Vormtheorie en hoofd van de afdeling Industrial Design bij TU Delft schetst in zijn keynote hoe design ons aanzet tot het juiste gebruik van producten en diensten.

Programma 

Ochtend: ‘Mijn Lijf, Mijn Brein’  – 09.30 – 12.30 uur

Met keynotes van:

  • Sicco Scherjon, Gyneacoloog bij UMCG en projectleider Lifelines
  • Paul Hekkert, Hoogleraar Vormtheorie & Hoofd afdeling Industrial Design TU Delft
  • Martinique Potharst, manager Jeugdgezondheidszorg, gemeente Utrecht (wijken Overvecht, Zuilen, Ondiep, Pijlsweerd)
  • Rosa Meuwese, ontwikkelingspsycholoog Brain & Development Lab Universiteit Leiden

Middag: Ontwerpsessies ‘Mijn Dagelijks Leven’ – 13.15 – 16.45 uur 

Eten, slapen, bewegen, spelen, ontspannen en vrijen zijn belangrijke indicatoren van onze gezondheid. In ontwerpsessies onder leiding van creatieve bureaus en instellingen zoals IJsfontein, Panton, De Hoogstraat, Ideate, Rutgers & Garage2020 ga je met de thema’s van je keuze aan de slag!

Vroegboekkorting tot 1 februari

Kijk voor het volledige programma en voor tickets op de conferentiesite van Gezond Opgroeien. Tot 1 februari maak je gebruik van een vroegboekkorting en betaal je voor een los conferentieticket € 145,- in plaats van € 165,- ex. BTW.

Wil je meer weten over alle conferenties van My Circle of Life 2018? Ga dan naar www.circleoflife2018.nl.

Gegevens

Datum:
7 februari 2018
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Beatrix Gebouw
Utrecht,

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?