Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FUTURE HEALTH DESIGN SESSIES BIJ ZORG&ICT ’18

17 april 2018 - 19 april 2018

Van 17 t/m 19 april vindt de Zorg&ICT beurs plaats in Utrecht. Met het thema “ICT zorgt voor mensen” richt de beurs zich op een patiëntgerichte aanpak. U CREATE verzorgt twee Future Health Design sessies in de Innovatie Arena. In het Computable Future Lab presenteren we MY CIRCLE OF LIFE 2018: design-oplossingen voor gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven.

Health Meets Fashion:
Technologie voor verzorgende kleding

Dinsdag 17 april, 14.00 – 15.30, weHealth Theater (Theater 09)
Sessieleider: Paulien Routs

Een vest dat je bewegingen tijdens een fysiotherapie sessie meet, een plaksensor voor het meten van UV-straling op de huid of een top die gedurende de dag controleert of je in een gezonde houding zit: voor wearable technology ontwerpers is slimme kleding de nieuwe orde van de dag. In de workshop Health Meets Fashion nodigt U CREATE professionals uit zorg en welzijn en ontwerpers van smart fashion uit om samen te werken aan nieuwe oplossingen.

Inschrijven voor deze sessie

Design-Sprint:
Succesvol Innoveren op Eigen Kracht met Greenberry & U CREATE

Donderdag 19 april, 14.00 – 15.30 uur, weHealth Theater (Theater 09)
Sessieleider: Jan-Willem van Beek

U CREATE nodigt innovatie- en designbureau Greenberry uit voor een workshop Succesvol Innoveren op eigen kracht. Innovatie-expert Jan Willem van Beek neemt je mee in de praktische alles-in-een innovatiemethode met 10 stappen, uit zijn boek ‘Voorbij de startup mania’. Ook ga je gezamenlijk aan de slag. In groepen werk je ideeën uit tot concrete oplossingen en een prototype. Aan het eind van deze sessie ga je naar huis met een innovatief idee dat op kleine schaal kan worden uitgevoerd.

Inschrijven voor deze sessie

MY CIRCLE OF LIFE 2018:
Presentatie design-oplossingen @ Computable Future Lab

17 t/m 19 april, Computable Future Lab (op de beursvloer)

Vlak naast de stand van Google vind je op de beursvloer het Computable Future Lab. U CREATE is hier met zes MKB-partners aanwezig om design-oplossingen te presenteren in het kader van MY CIRCLE OF LIFE 2018: producten en diensten die zijn ontworpen voor gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het lab heeft ruimte voor ongeveer 20 stands die worden gevuld door innovatieve start-ups op het gebied van o.a. sensortechnologie en AI toepassingen voor de zorg. Ook gerenommeerde zorg technologie bedrijven presenteren zich hier.

Lees meer over het Computable Future Lab 

Gegevens

Begin:
17 april 2018
Einde:
19 april 2018
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, 3521AL

Organisator

U CREATE
E-mail:
info@ucreate.nl

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?