Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FUTURE CARE EXPO (AFSLUITING FUTURE CARE CHALLENGE)

16 maart 2018, 15:00 - 17:00

In de week van zorg & welzijn organiseren U CREATE en Utrechtzorg de Future Care Challenge. Studenten verpleegkunde van ROC Midden Nederland ontwikkelen samen met studenten creatieve industrie van Hogeschool Utrecht nieuwe concepten voor de verpleging van de toekomst. De eindresultaten van deze challenge kun je komen bekijken in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht tijdens de Future Care Expo.

Graag nodigen we je uit om vrijdag om 15 uur in de Smeezaal van het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht de uitkomsten van de Future Care Challenge te horen en te zien.

De challenge

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 maart (tijdens de Week van Zorg en Welzijn) werken multidisciplinaire teams van Utrechtse zorgopleidingen en creatieve opleidingen samen aan nieuwe concepten voor de verpleging van de toekomst. Hoe ziet de zorg van de toekomst eruit? Waar, hoe en door wie worden patiënten in de toekomst verzorgd en ondersteund bij hun zorgvraag? En wat betekent dit voor het werk van de verpleegkundige? Deze challenge wordt georganiseerd door Utrechtzorg en U CREATE Centre of Expertise Future Health Design.

Bekijk voor het programma van de challenge: www.ucreate-weconnect.nl/challenge.

Doel

Het bedenken en uitwerken van een technische ontwikkeling in de zorg en het effect hiervan op de verpleegkundige van de toekomst. Het resultaat wordt ingezet voor het convenant SamUZ waarin 30 Utrechtse zorg- en onderwijsorganisaties hun wederzijdse verantwoordelijkheid delen voor het oplossen van huidige en toekomstige tekorten voor zorgberoepen.

Aanmelden

Je kunt je voor de expo en eindpresentatie aanmelden via het secretariaat van Utrechtzorg via secretariaat@utrechtzorg.net. Geef in de mail duidelijk door met hoeveel personen je wilt komen.

Gegevens

Datum:
16 maart 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Bartholomeus Gasthuis
Lange Smeestraat 40
Utrecht, 3511PZ

Organisatoren

U CREATE
Utrechtzorg

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?