Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

E-HEALTH CONVENTION | INNOVATION IN CURE, CARE & TECHNOLOGY

15 november 2018

e-Health Convention is innovation in cure, care & technology. e-Health Convention van Skipr en Emerce gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg. U CREATE is programmapartner van de conferentie.

In een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies van interviews, presentaties en een info-lounge met live demo’s van innovatieve projecten, biedt e-Health Convention nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van e-Health. Het event is in 2017 door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 5 punten geaccrediteerd.

e-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.

Programma

Op het programma staan sprekers als Jorrit Ebben (Academy Het Dorp), Ronald Plasterk (myTomorrows & Amsterdam UMC) en Dr. Felix Kreier (OLVG) komen thema’s als gepersonaliseerde zorg, ethiek en innovatie door co-creatie aan bod.

Schrijf je nu in voor Emerce e-Health Convention 2018

Als U CREATE relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce e-Health Convention.
Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Bekijk het volledige programma van Emerce e-Health Convention 2018

Gegevens

Datum:
15 november 2018
Site:
https://ehealthconvention.nl/

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam, Nederland
Site:
https://dezwijger.nl/

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?