Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DRIVE FESTIVAL | CREATE HEALTH

26 oktober 2016

€75,00

KEYNOTES CREATE HEALTH OP DUTCH DESIGN WEEK 2016 BEKEND
Hoe zorgen we voor impact bij het oplossen van grote issues in de zorg? Welke voorwaarden en vaardigheden zijn nodig om innovaties te implementeren in de zorg? En wat kunnen privaat-publieke samenwerkingen betekenen? Op de Dutch Design Week 2016 gaan Remco van Lunteren (UMCU) en Prof. Elisabetta Lazzaro (HKU) in een keynote op deze vragen in, tijdens het CREATE HEALTH programma dat plaatsvindt op 26 oktober.

Binnen het thema Partnerships komen tijdens deze dag, georganiseerd door UCreate en CLICKNL, zowel de conceptontwikkeling, als de realisatie, als onderzoek en de bedrijfsvoering van zorginstellingen aan bod. Daarbij staat de nieuwe kijk op zorg centraal: co-creatie, human-centered design, business cases voor de zorg, samenwerkingen met impact en een nieuwe onderzoekscall van ZonMw en NWO.

KEYNOTES

De toekomst van de gezondheidszorg, zelfmanagement en gepersonaliseerde zorg in een veranderende maatschappij
Het gebruik van technologie biedt kostenbesparingen in een vergrijzende maatschappij. Daarnaast is een gezonde en actieve levenstijl erg belangrijk. Hoe gaan we om met personaliseerde zorg en zelfmanagement in een veranderende maatschappij?
Door Remco van Lunteren, strategic alliance director UMCU, voorheen gedeputeerde Provincie Utrecht.
Creatieve Economie en Cross-overs
De benadering van de creatieve economie kan worden toegepast op cross-overs zoals Health & Well Being. Deze ontwikkelingen worden in de keynote in Europees perspectief geplaatst met een focus op valorisatie van het creatieve proces en innovatieve business modellen.
Door Prof. Elizabetta Lazzaro, professor Creatieve Economy, HKU University of the Arts, Utrecht.

Het volledige CREATE HEALTH dagprogramma is te vinden op de DRIVE FESTIVAL van DRIVE Festival. Laat u inspireren door concrete voorbeelden van zorginnovatie voortkomend uit privaat-publieke samenwerkingen en denk mee over de vraagstukken die hen en wellicht ook u bezighouden.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2016
Kosten:
€75,00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

CLICKNL

Locatie

NatLab
Nederland + Google Maps

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?