Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CIRCLE OF LIFE 2020: ‘GEZOND OPGROEIEN’

7 april 2020, 09:00 - 17:00

Vormgeven aan een gezonde start voor ieder kind in Utrecht

Vanuit de buik, in de eerste duizend dagen leggen we de belangrijkste basis voor onze gezondheid en geluk. Hoe we die basis opbouwen, moet niet afhankelijk zijn van waar onze wieg staat. Als we zorgen voor de juiste samenwerkingen in wijken, waaruit de beste steun voor opvoeders voortkomt en de leukste manieren om te werken aan gezondheids- en levensvaardigheden, moet het lukken om iedereen in de regio Utrecht de ruimte te geven voor een gezonde start. De ontwerp-conferentie Gezond Opgroeien zet gezondheidsproblemen die er zijn op de agenda, bekeken vanuit de mensen die ermee te maken hebben.

Thema’s als stress en armoede hebben grote impact op kind en gezin. Maar ook goede hechting met je kindje, gezond samenwonen en het gevoel mee kunnen doen. Wat moet er gebeuren op het gebied van beleid, ondernemerschap, onderzoek, ontwerp en de zorgpraktijk om samen op deze uitdagingen in te spelen?

Gezond Opgroeien is de eerste van drie ontwerp-conferenties in de reeks My Circle of Life, die onderdeel zijn van het jaarprogramma van Health Hub Utrecht. Hier werken beleidsmakers, praktijkprofessionals, ontwerpers, ondernemers, onderzoekers en inwoners samen aan de belangrijkste problemen die Gezond Opgroeien in de regio Utrecht nu nog in de weg staan.

Gegevens

Datum:
7 april 2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://healthhubutrecht.nl/cirleoflife/

Locatie

Krachtstation, Kanaleneiland, Utrecht
Amerikalaan 199
Utrecht, 3526 VD
+ Google Maps

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?