Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CHRONIC HEALTH: DESIGNING A HEALTHY FUTURE @ DDW17

21 oktober 2017 - 29 oktober 2017

Op het eerste World Design Event van 21 tot 29 oktober 2017 transformeert het Innovation Powerhouse in Eindhoven tot Health Embassy. Bekijk en beleef de invloed van design op toekomstige zorg tijdens de expo ‘Chronic Health: Designing a Healthy Future’ en een vooruitstrevend programma met internationale sprekers, workshops en meetings.

Gezondheid staat hoog op onze wensenlijst. Onze levensverwachting neemt toe en door technologische ontwikkelingen kunnen we ziekte en gezondheid steeds meer zélf managen. Maar met techniek alleen zijn we er nog niet. De Ambassade van Gezondheid, een samenwerking tussen U CREATE, Waag Society, Van Berlo, Philips en Máxima Medisch Centrum, laat met de tentoonstelling ‘Chronische gezondheid: Ontwerpen van een gezonde toekomst’ zien wat we kunnen verwachten in 2050. Gaan we leven volgens de lessen van de ‘Blue Zones’ zodat we allemaal honderd jaar of ouder worden? Hoe ontwerpen en maken we ‘zelf’ nieuwe toepassingen in de zorg? Kunnen wij onze angst voor de dood overwinnen met Virtual Reality-technologie?

U CREATE presenteert binnen het thema the utopian future zeven Future Health Design talenten en hun producten voor de zorg van morgen:

Foto’s

Bekijk alle foto’s van de zeven talenten in de tentoonstelling Chronic Health

De Ambassade van Gezondheid is een samenwerking van:

Gegevens

Begin:
21 oktober 2017
Einde:
29 oktober 2017
Evenement Categorie:
Site:
http://www.ddw.nl/en/event/1099

Locatie

Innovation Powerhouse
Zwaanstraat 31A
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?