Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AVICENNA HACKATHON

17 februari 2018 - 18 februari 2018

In een wereld van groeiende digitalisering, profiteert één vakgebied suboptimaal: de gezondheidszorg. Ben jij de pionier die hier verandering in gaat brengen?

Op zaterdag 17 en zondag 18 februari 2018 zal, samen met MIT Hacking Medicine (Boston – VS), de Avicenna Hackathon georganiseerd worden. Om dit spraakmakende evenement tot een succes te maken zijn wij opzoek naar enthousiaste en deskundige zorgfanatici als deelnemers.

48 uur, 100 professionals

Tijdens de Avicenna Hackathon zullen zorg en ICT worden samengebracht door gedurende één weekend 100 zorgprofessionals, programmeurs, creatievelingen, wetenschappers, studenten en andere geïnteresseerden intensief samen te laten werken binnen het thema ‘Digital Medicine’.

Onder de deskundige begeleiding van verschillende coaches zullen de teams in twee dagen van een probleem tot een oplossing met bijbehorend prototype komen. Dit alles in de Hogeschool Utrecht en ProtoSpace op het Utrecht Science Park (de Uithof), dé broedplaats in Utrecht waar zorg, de academie en het bedrijfsleven samenkomen.

Deelnemen

Deelname met een eigen case wordt aangemoedigd, maar het is ook mogelijk om aan te sluiten bij een bestaand team. Daarnaast is programmeer-ervaring ook zeker geen vereiste!

Ben jij enthousiast geworden over deelname aan de hackathon? Neem contact op met hackathon@avicennaxp.nl of bekijk alle informatie via de site van Avicenna Hackathon.

Gegevens

Begin:
17 februari 2018
Einde:
18 februari 2018
Evenement Categorie:
Site:
https://www.avicennahackathon.nl/

Locatie

Hogeschool Utrecht: Padualaan 99
Padualaan 99
Utrecht, Nederland

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?