EEN NIEUWE GENERATIE OUDERENZORG

RUIM 600 VAKGENOTEN ONTMOETEN ELKAAR RONDOM OUDERENZORG

Namens U CREATE – een van de initiatiefnemers van deze conferentie – nodigen wij u van harte uit.

Nieuwe generaties ouderen en professionals creëren onderling en samen nieuwe vormen van zorg. Ouderen staan volop in de samenleving en willen hun leven op eigen wijze voortzetten, ook als gezondheid en functioneren achteruit gaan. Vanuit positieve gezondheid ligt het accent op wat ouderen nog wél kunnen, zelf en samen met anderen – van diverse generaties en achtergronden – in hun eigen woonomgeving. Als er steun en zorg van anderen nodig wordt, willen ouderen dat richten op persoonlijk welbevinden, passend bij hun eigen ervaring en beleving. Allerlei ontwikkelingen sluiten daarop aan, zoals burgerinitiatieven, intergenerationele stadsdorpen, belevingsgerichte zorg, nieuwe woonconcepten en technologie. Zo ontstaat sociale en disruptieve innovatie uit nieuwe allianties tussen publieke en private partijen. Niet alleen binnen zorg en welzijn, want ook het bedrijfsleven en de creatieve sector sluiten aan.

Met keynote speeches van o.a.

Ingeborg Griffioen, Panton ontwerpbureau voor de zorg (spreker namens U CREATE)

 Ingeborg Griffioen Ingeborg Griffioen, Panton ontwerpbureau voor de zorg (spreker namens U CREATE)
Kim Putters, directeur, Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP)
Martin van Rijn, staatssecretaris, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)

Nieuwsgierig geworden? Wil je de UCREATE sessie volgen? Dat kan, meer informatie over het programma en schrijven vind je op de website van de conferentie Een nieuwe generatie ouderen (zorg), klik hier. Onze sprekers zijn:
Corine Jansen, Chief Listening Officer bij JoConnect en voorheen betrokken bij de start van het Radboud REshape Center.
Ingeborg Griffioen, eigenaar, Panton Ontwerpbureau voor de zorg en visiting professor shared decision making in healthcare, TU Delft
Michiel de Vries, partner, Jester Strategy

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?