DISCLAIMER | PRIVACY

DISCLAIMER

U CREATE besteedde veel zorg aan de inhoud en het actualiseren van de informatie op haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolkomenheden bevat. Zie je zaken waarvan je denkt ‘dat zit toch net even anders’, laat het de contactpersonen van HU en HKU weten.

U CREATE maakte voornamelijk eigen content. Soms werd daarbij gebruikt gemaakt van materiaal van anderen, zoals filmfragmenten of foto’s. Wij spanden ons in om daarbij de juiste bronvermelding op te nemen en credits te vermelden. Desondanks kan het voorkomen dat we daarin nog niet volledig zijn geweest, omdat we de benodigde informatie niet hebben kunnen achterhalen. Ook hier geldt: mocht je aanvullende informatie hebben of denken dat we een en ander beter kunnen formuleren, laat het de contactpersonen van HU en HKU weten.

PRIVACY

Deze website wordt gemonitord via Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe onze bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. HU en HKU hebben hier geen invloed op. Installeer de speciale plugin van Google als je niet getracked wil worden door het bezoekersstatistiekprogramma dat wij gebruiken: Google Analytics opt-out. Deze plugin is voor alle veelgebruikte browsers beschikbaar.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?