DISCLAIMER | PRIVACY

DISCLAIMER

U CREATE besteedt veel zorg aan de inhoud en het actualiseren van de informatie op haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolkomenheden bevat. Zie je zaken waarvan je denkt ‘dat zit toch net even anders’, laat het ons weten.

U CREATE maakt voornamelijk eigen content. Soms wordt daarbij gebruikt gemaakt van materiaal van anderen, zoals filmfragmenten of foto’s. Wij spannen ons in om daarbij de juiste bronvermelding op te nemen en credits te vermelden. Desondanks kan het voorkomen dat we daarin nog niet volledig zijn, omdat we de benodigde informatie niet hebben kunnen achterhalen. Ook hier geldt: mocht je aanvullende informatie hebben of denken dat we een en ander beter kunnen formuleren, laat het ons weten.

U CREATE kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de informatie op deze site of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die worden weergegeven, kunnen ook geen rechten worden ontleend. Wij behouden ons het recht voor deze informatie aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

PRIVACY

Deze website wordt gemonitord via Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe onze bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. U CREATE heeft hier geen invloed op. Installeer de speciale plugin van Google als je niet getracked wil worden door het bezoekersstatistiekprogramma dat wij gebruiken: Google Analytics opt-out. Deze plugin is voor alle veelgebruikte browsers beschikbaar.

Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend die persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons door u worden verstrekt.

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?