EERSTE PORTFOLIO AVOND ‘CREATIVE SHOW-OFF’ SMAAKT NAAR MEER

Creative Show-off is een portfolio avond Utrechtse stijl. Onder het genot van een biertje met elkaar kennismaken en samen sparren over het vak. Geen fancy grootspraak, maar relaxte gesprekken met inhoud. Een ontspannen sfeer en feestelijke setting maken de avond compleet.

De eerste editie van Creative Show-off was op 7 april 2016. Wil je er de volgende editie ook bij zijn? Laat je mail achter en we houden je op de hoogte.

 

Voor wie is CREATIVE SHOW-OFF?

Studenten van alle creatieve opleidingen (vanuit heel NL) + net afgestudeerden + startende freelancers of zzp’ers.

Alle creatieve disciplines zijn welkom: digital design, graphic design, interaction design, communicatie, marketing, product design, animatie, game design, interior design, noem het maar op.

Tijdens de avond kan je speeddaten met bureaus uit Utrecht. Tussendoor is er van alles te beleven: sprekers, een potje tafelvoetbal, pingpong of bijpraten tijdens de borrel.

 

WELKE BUREAUS KUNNEN MEEDOEN?

Alleen de creatieve bureaus uit Utrecht kunnen als professioneel bureau meedoen aan de speeddates en feedback geven. Alle creatieve disciplines zijn welkom: digital design, graphic design, interaction design, communicatie, marketing, product design, animatie, game design, interior design, noem het maar op.

Wil je bij de volgende keer als bureau meedoen met de Creatieve Show-off 2017? Neem dan contact op met Maria Ignatovich of bel 06 14 04 22 52.

 

WAAROM EEN CREATIVE SHOW-OFF?

Het werd tijd om aanstormende talenten en onze creatieve stadsgenoten beter te leren kennen. Wie zijn de gezichten achter de vele Utrechtse concepten, pakkende campagnes, interactieve websites, strakke huisstijlen, wervende posters en prijswinnende animaties en films?

Kruisbestuiving, synergie, inspiratie of hoe je het ook wilt noemen: Creative Show-off is de creatieve oerknal van Utrecht.

 

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?