BOOTCAMP: BIG DATA IN HET GEZONDHEIDSDOMEIN

Ga verantwoord aan de slag met (big) data in het gezondheidsdomein. In twee los te volgen “workouts” van één dag krijg en een online oefening krijg je inzicht in de waarde van data voor jouw organisatie. Vanuit wetenschappelijke kennis en actuele trends op het gebied van zorg- en gezondheidsdata, ethiek & privacy werk je in de bootcamp toe naar het opzetten van je eigen data gedreven businesscase.

“Kwalitatief goede gastcolleges met een zeer inspirerende en enthousiaste hoofddocent. Eén van de leukste trainingen die ik heb gevolgd!” (Johan Westerbeek – Oprichter, Zuiver Marketing)

“Ik begrijp nu wat we met big data kunnen bereiken in de zorg en ik ben door de breedte van de bootcamp een veel betere gesprekspartner aan tafel, ik zie veel nieuwe kansen.” (Sjon Buijs – Senior Communicatieadviseur, NFU)”

VAN PRIVACY TOT PROTOTYPE

Hoe blijf je vooruit denken binnen de strenger wordende privacy-wetgeving? Wat kan en mag je met open en gesloten data doen? Hoe wordt er nu waarde gecreëerd met zorg- en gezondheidsdata?

Onder leiding van Erik Hekman, ga je aan de slag met deze en meer vragen en werk je in de 2-daagse bootcamp toe naar een prototype idee van een innovatieve data-dienst die past binnen jouw dagelijkse praktijk.

Bijt je je liever vast in één onderdeel? De trainingsdagen zijn ook los te volgen.

KOSTEN

Je kunt de gehele bootcamp volgen voor € 798,- . Dit bedrag is vrij van BTW en inclusief studiemateriaal en catering. Losse workouts zijn beschikbaar voor €399,- euro. Download de brochure voor meer informatie.

BROCHURE

Het programma is aangepast: sessies vinden plaats op 13 en 27 juni. Klik op de afbeelding voor de nieuwe brochure.

MEER INFORMATIE

Wil je weten of de bootcamp past bij jouw functie of organisatie of heb je andere vragen over Big Data in het Gezondheidsdomein? Neem contact op met Gjilke Keuning, kennisconnector bij U CREATE.

E gjilke.keuning@ucreate.nl

AANMELDEN

Schrijf je direct in voor één of meerdere bootcampdagen door je gegevens in te vullen en de workouts van je keuze te vermelden in de omschrijving.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2020 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?