CURE

Cure

Binnen het domein Cure werkt U CREATE met een aantal partijen, waaronder het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het daar gevestigde Pontes Medical. Wij geven impuls aan verschillende projecten, met name aan de ‘zachte’ kant van de technologie. Zo koppelen wij creatieve geesten en medische staff aan elkaar om communicatievraagstukken gezamenlijk op te lossen. Dit noemen wij de cross-over tussen dokter en designer.

Kan de beleving van de zorg, of een bezoek aan een zorginstelling prettiger ervaren worden? Bijvoorbeeld doordat de overdracht van informatie, patiëntregistratie en het logistieke zorgpad beter inzichtelijk wordt? Wat is het onderscheid tussen de patiënt van nu en de zorgconsument van morgen? Met de combinatie Doktor+Designer haalt de zorginstelling een team in huis dat verder kijkt dan de bestaande mogelijkheden van een ziekenhuis.

Kan serious gaming worden ingezet om een voorspoedige genezing te bevorderen? Door in te spelen op technologische ontwikkelingen in het commerciële domein, de aantrekkelijkheid hiervan (design/amusement) leren wij beter aan te sluiten op het adaptieve vermogen van de patiënt van nu.

[vc_posts_grid query_offset=”10″]

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?