30 MEI | U CREATE TALENT MEETUP

Ben je een startende ontwerper en benieuwd wat je met jouw expertise in de zorg kan betekenen? Of ben je er al actief? Ontmoet creatieve talenten – afstudeerders, starters en freelancers, met ambitie in de zorg bij de U CREATE Talent Meetup en leer álles over de tools, skills en het netwerk voor een carrière als designer in de zorg. 

Beeld: Photographs from the future – Arjen Born

U CREATE maakt zich hard voor de toegevoegde waarde van creativiteit voor verbetering van de zorg. Future Health Designers zijn creatieve talenten die, met een goed gevoel voor wat er speelt in de zorg, patiënten centraal stellen in hun ontwerp en op nieuwe manieren kijken naar hoe de zorg zou kunnen werken.

Maar wat doen Future Health Designers? En hoe wordt je dat? Of ben je dat al?

Programma (15:00 – 18:00 uur)

In de U CREATE Talent Meetup leer je kijken naar lastige vraagstukken die spelen in de zorg en hoe je daar met een creatieve aanpak verbetering in kunt aanbrengen. Je gaat met experts aan de slag met ontwerpmethodes waar veel organisaties in de zorg behoefte aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van de behoeftes van patienten aan de hand van een patient journey, co-design of het uitlokken van gezonder gedrag door middel van gedragsontwerp.

Pitch jouw Future Health Designs

Heb je al werk gemaakt voor de zorg of loop je al een tijdje rond met een geweldig idee om de zorg te verbeteren?
Tijdens de borrel is er ruimte om jouw design-oplossingen voor de zorg te pitchen.

Neem in één beeld een digitaal overzicht van je projecten mee en grijp je kans om je werk aan de aanwezige experts te laten zien.

Talent Community op Facebook

Lijkt het je leuk om te gaan werken als designer in de zorg? Volg dan de U CREATE Talent Community op Facebook en blijf op de hoogte van mooie voorbeelden en organisaties die naar jou op zoek zijn.

Locatie

JIM Utrecht

Beatrixgebouw, zesde verdieping
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Aanmelden

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?