28 MRT | MEETUP GEZOND OPGROEIEN

Docenten en onderzoekers van de Hogeschool Utrecht en HKU die zich bezighouden met de gezondheid van kinderen en jongeren en jeugdzorg ontmoeten elkaar in JIM Utrecht. Om een start te maken met het thema Gezond Opgroeien, brengen we tijdens deze middag gezamenlijke ambities in kaart.

Wat als we samen in staat zouden zijn gezin en wijk beter kunnen laten samenwerken? Overgewicht kunnen terugdringen bij moeilijk te bereiken doelgroepen? Of het aantal depressies onder jongeren kunnen verminderen?

U CREATE maakt in 2017 een start met het thema Gezond Opgroeien. Met de optelsom van kennis, ervaring en netwerken  vanuit zorg, creatieve industrie, ICT en maatschappij hopen we gezamenlijk tot inspiratie en uiteindelijk een innovatieagenda te komen.

Programma (15.00 – 18.00 uur)

In een co-design sessie werken we tijdens deze middag toe naar de top 5 innovatie-ambities die gaan over jeugd gezond laten opgroeien. Op basis van deze multidisciplinaire agenda worden in de loop van 2017 mogelijk nieuwe innovatieprojecten gestart.

Moderatie:

  • Saskia Wijsbroek (Hogeschool Utrecht)
  • Jens Gijbels (Hogeschool Utrecht)
  • Gjilke Keuning (U CREATE).

Over het U CREATE netwerk

U CREATE legt de verbinding tussen zorg en creatieve industrie om samen te werken aan Future Health Design. We jagen innovaties aan en leggen de verbinding tussen frontrunners in innovatie: personen die intrinsiek gemotiveerd zijn om innovaties in de zorg voor elkaar te krijgen. Deze mensen hebben we hard nodig bij onze zoektocht naar impact en stappen vooruit in positieve gezondheid.  Tussen- en eind resultaten delen we zoveel mogelijk met de buitenwereld delen om zo ook van elkaar te leren: U CREATE – WE CONNECT –  FUTURE HEALTH DESIGN.

Locatie

Jaarbeurs Innovation Mile: JIM Utrecht (5 minuten lopen vanaf Utrecht CS)
Beatrixgebouw, zesde verdieping
Jaarbeursplein 6 Utrecht

Aanmelden

 

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?