28 FEB | SCALING UP HEALTH

Het aantal startende bedrijven in Nederland stijgt snel. De innovatiekracht die deze bedrijven brengen, is belangrijk bij de complexe uitdagingen in de zorg. Maar veel startups worstelen nog met businessmodellen voor zorginnovatie. In Scaling Up Health geven we het podium aan bedrijven die de zorgmarkt hebben weten te bereiken en maken we de Utrechtse nominatie voor de Nationale Zorginnovatieprijs bekend.

Kick-off spreker Stephan Hulsbergen

Stephan deelt zijn ervaringen als oprichter van diverse zorginnovatie startups. Hij is nu partner bij strategie en consultancy bureau in de zorg The Essence Consulting, voorheen was hij businessmanager bij onder andere CbusineZ, de innovatie- en participatiemaatschappij van zorgverzekeraar CZ. Stephan schetst het ecosysteem van de zorg, de complexe wetten en financieringsstromen maar ook de constructen die innovatie en groei wel mogelijk maken.

Bekendmaking Utrechtse nominatie Nationale Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase. Met de 15.000 euro prijzengeld kan de winnende innovatie een volgende stap zetten in de ontwikkeling van zijn bedrijf. Iedere regio nomineert één kandidaat voor de landelijke prijs, die wordt uitgereikt tijdens het Health Valley event op 9 maart.

De juryleden voor de Utrechtse nominatie zijn Inez Theunissen (Startup Utrecht), Oscar Schoots (Utrecht Holdings), Jelle van der Weijden (Economic Board Utrecht) en Paul Pelsmaeker (Stichting Digitale Zorg).

Voor de winnaar van de Utrechtse nominatie stelt Economic Board Utrecht een plaats op de Digital Health Startup Hotspot op de Zorg&ICT beurs (ter waarde van € 750,-) beschikbaar.

Programma

12.00: Inloop met lunch

12.30: Naar een haalbaar en schaalbaar businessmodel in de zorg
Stephan Hulsbergen, The Essence Consulting, CbusineZ

12.50: Lessons Learned: Ondernemen in de health & farma sector
Michel van Velde, OneShoe

13.05: Ondernemen met serious games in de zorg
Sjoerd Wennekes, ActiveCues

13.20: Presentatie Utrechtse nominaties Nationale Zorginnovatieprijs 2017

13.35: Bekendmaking Utrechtse nominatie Nationale Zorginnovatieprijs
Jelle van der Weijde, Economic Board Utrecht

14:00: Einde

Locatie

JIM Utrecht, zesde verdieping Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht.
>Bekijk de plattegrond van het Beatrixgebouw

Aanmelden

©2021 ALL RIGHTS RESERVED BY HU & HKU - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

Forgot your details?