Opdracht IKEA – verminderen food-waste en stimuleren afvalscheiding

Februari 2018

Opdracht IKEA – verminderen food-waste en stimuleren afvalscheiding

De afdeling sustainability van IKEA heeft het PubLab opdracht gegeven om  de “food-waste” veroorzaakt door haar klanten (in het restaurant) te verminderen, en tegelijkertijd klanten stimuleren om hun afval goed te scheiden in drie hoofdstromen.Ze zijn daarvoor op zoek naar concrete en effectieve interventies, waarin inzichten vanuit de gedragswetenschappen zijn verwerkt.

Reint Jan Renes (PubLab) werkt samen met Marieke Rietbergen (DIG) aan de uitvoering van deze opdracht.

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LAAT HET ONS WETEN

We geven graag samen vorm aan de zorg van de toekomst. Laat ons je ideeën weten en we nemen contact met je op. Het U CREATE team

Sending

©2018 ALL RIGHTS RESERVED BY U CREATE - DISCLAIMER - PRIVACY

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account